ΕΒΕ προς νέους βουλευτές:Μην ξεχάσετε την Φθιώτιδα

0

Με ανοιχτή επιστολή της η διοίκηση του ΕΒΕ Φθιώτιδας απευθύνεται στους νεοεκλεγμένους βουλευτές τους οποίους συγχαίρει για την επιτυχία τους.

 

Παράλληλα όμως υπενθυμίζει τα ανοιχτά θέματα της Φθιώτιδας και ζητά συνεργασία και σύμπνοια για την προώθησή τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ολοκληρώθηκε. Μέσα από αυτήν αναδείχθηκαν και οι εκπρόσωποι της Φθιώτιδας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα αρκετά χρονίζοντα και δυσεπίλυτα προβλήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία και οικονομία.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και τις ευχές μας για καλή και παραγωγική θητεία σε όλους όσους εξελέγησαν στη νέα Βουλή. Συγκεκριμένα συγχαίρουμε τους 5 εκλεγέντες Φθιωτούς  Βουλευτές κ.κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Ιωάννη Οικονόμου, Γεώργιο Κοτρωνιά, Θεμιστοκλή Χειμάρα και Ιωάννη Σαρακιώτη, ευχόμενοι ολόθερμα να έχουν μια δυναμική και αποτελεσματική παρουσία επ’ ωφελεία και με γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Τα προβλήματα είναι μπροστά μας και δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί. Τούτο σημαίνει ότι είναι αναγκαίος ο αγώνας όλων για την προσπάθεια επίλυσής των, με κλίμα συνεργασίας, σύμπνοιας και κοινής συμπόρευσης.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, θα αποτελέσει σύμμαχο και συμπαραστάτη των Βουλευτών μας ανταποκρινόμενο στο θεσμικό του ρόλο για την προάσπιση των συμφερόντων των επαγγελματιών, της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας και της αντιμετώπισης των κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν όλους.

Ευχόμαστε και πάλι, καλή και δημιουργική θητεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here