Είχε εμπλακεί σε δύο τουλάχιστον ανθρωποκτονίες στην Στερεά ο αλβανός ληστής!

0

Αδίστακτος εκτελεστής χαρακτηρίζεται ακόμη και από τον αλβανικό τύπο ο Αντμίρ Μουρατάϊ ,ο 43χρονος ληστής που σκοτώθηκε χθες σε ανταλλαγή πυροβολισμών μετά από ληστεία στο διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων.

Ο Μουρατάϊ φέρεται να ήταν το δεξί χέρι του επίσης δραπέτη Μάριαν Κόλα, του αδίστακτου εκτελεστή του αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας καθώς και μιας άτυχης ιδιοκτήτριας ταβέρνας στην Κορινθία την οποία επιχείρησαν να ληστέψουν. Ο ίδιος ήταν ένας από τους δύο κακοποιούς που είχαν σκοτώσει τον 44χρονο υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων κατά την διάρκεια ληστείας, σε πρατήριο καυσίμων στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2013.

Ο Κόλα και ο Μουρατάϊ ήταν μέλη της ομάδας των 10 αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων μετά από αιματηρή συμπλοκή με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Η κατάληξη βέβαια ήταν τον Ιούλιο του 2013 σε ενέδρα ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο Σούλι να σκοτωθεί ο Κόλα ενώ διέφυγαν τόσο ο Μουρατάϊ όσο και ο επίσης αδίστακτος κακοποιός Ιρίλ Κούπα ο οποίος συνελήφθη δύο χρόνια μετά στην Αλβανία όπου είχε καταφύγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here