Είχε δίκιο ο Παπαϊωάννου…

0

Με όλα όσα συνέβησαν απόψε στην Τούμπα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε δίκιο όταν αποφάσισε να μην εκδοθούν εισιτήρια στον αγώνα της ΛΑΜΙΑΣ με τον ΠΑΟΚ.
Κρίμα γιατί όπως και σε προγενέστερο σημείωμα μας είχαμε αναφέρει ότι καιρός ήταν το πρωτάθλημα να πάει στο Βορρά για να σπάσει η μονοτονία να παίρνουν τα πρωταθλήματα ομάδες της Αθήνας.
Δυστυχώς οι φίλοι μας οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν θέλουν με τίποτα να πάει η… κούπα στην Θεσσαλονίκη.
Απειλούσαν να “αλώσουν” το γήπεδο της Λαμίας και δεν τα κατάφεραν χάρη στην απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και το προληπτικό αλλά αποτελεσματικό σχέδιο της Αστυνομίας.
Και πάνω που οι εχέφρονες,οι αγνοί φίλαθλοι και όχι μόνο του ΠΑΟΚ περίμεναν απόψε να παρακολουθήσουν έναν δυνατό αγώνα,είδαν με λύπη τους πόσο χαμηλά έπεσε το επίπεδο του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τα γεγονότα είναι γνωστά,τώρα πια η υπόθεση τίτλος αν δεν τραβήξει προς Φιλαδέλφεια μεριά, θα κριθεί στα χαρτιά.
Ωραίο πρωτάθλημα!Ποιός πανηλίθιος ήταν ο αποψινός δράστης-προβοκάτορας μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ,σημασία έχει ότι εμείς εδώ αποτρέψαμε κάποιον σαν κι αυτόν να ρθει στην Λαμία και να μας καταστρέψει.
Μπορεί να χάσαμε από τον ΠΑΟΚ αλλά αποφύγαμε τα χειρότερα.
Οσο για τους Παοκτζήδες,τι να πει κανείς;
Με τα χέρια τους έβγαλαν τα μάτια τους όσο κι αν ο τύπος της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για θέατρο του προπονητή του Ολυμπιακού,τίποτα δεν αλλάζει.
Θέατρο-ξεθέατρο η ζημιά έγινε και το πιο πιθανό γιαυτούς είναι ο Ολυμπιακός να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά και ο ΠΑΟΚ να χάσει και τον αγώνα και τρεις επιπλέον βαθμούς, εξέλιξη που δυσκολεύει αρκετά την προοπτική κατάκτησης του τίτλου. Γιατί αν υποθέσουμε ότι σήμερα κέρδιζε τον Ολυμπιακό θα τον είχε σχεδόν στο…τσεπάκι του!

Δείτε δύο video από την στιγμή της ρίψης του αντικειμένου στο προπονητή του Ολυμπιακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here