Δ. Κρούπης:Δύσκολα αποδεικνύονται τα αδικήματα της ασέλγειας

Τί λένε για τον πατέρα τους τα άλλα δύο παιδιά του

0

Νέα προθεσμία ζήτησαν και πήραν ο 53χρονος πατέρας και οι δύο φίλοι του που κατηγορούνται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της 18χρονης ΑμΕΑ κόρης του.

Η αδυναμία των κατηγορουμένων να προσλάβουν δικηγόρο,οδήγησε το δικαστήριο να ορίσει αυτεπάγγελτα συνήγορο τον κο Κωνσταντίνο Αμπλιανίτη και για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας δόθηκε προθεσμία παρουσίασης στον ανακριτή την ερχόμενοι Τετάρτη.

Ο κος Δημήτρης Κρούπης που αρχικά κλήθηκε από τον κατηγορούμενο να τον αναλάβει ,διαπιστώνοντας την αδυναμία του να καλύψει το κόστος της δίκης, παραιτήθηκε.Μιλώντας στον FM-1 εξήγησε το γιατί:

Ο κος Κρούπης γνώστης της δικογραφίας διέψευσε πως η περιπέτεια της 18χρονης σήμερα κοπέλας άρχισε από το 2013. Όσον αφορά για την υπόλοιπη οικογένεια,η μητέρα απειλούσε όσους είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια σήμερα για να μην καταγράφουν την προσαγωγή ενώ τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας φέρεται να κατέθεσαν πως η συμπεριφορά των γονιών τους και ιδιαίτερα του πατέρα ήταν άσχημη.

Μας κακοποιούσε γενικά αλλά αυτό που συνέβαινε με την αδελφή μας δεν αντέχεται φέρεται να δήλωσαν στην Αστυνομία.

Ο κος Κρούπης δεν επιβεβαίωσε τα περί καταγγελιών των αδελφών,τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τα συγκεκριμένα αδικήματα προκαλούν κοινωνική κατακραυγή αλλά δύσκολα αποδεικνύονται .

Στην περίπτωση της 18χρονης έχει προηγηθεί εκτός της κατάθεσής της παρουσία ψυχολόγου και ιατροδικαστική εξέταση,τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στην δικογραφία και θα συνυπολογιστούν την Τετάρτη ώστε να κριθεί η τύχη των 3ων κατηγορουμένων.

Ο 53χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής συνέργειας και αμέλειας προστασίας του κοριτσιού,ενώ η θέση των άλλων δύο που φέρονται να συνευρίσκονταν με το κορίτσι πληρώνοντας τον πατέρα είναι δυσκολότερη αφού πρόκειται για κατάχρηση σε ασέλγεια,κατηγορία που επιφέρει, αν επιβεβαιωθεί έως 10ετή κάθειρξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here