Δυτ. Φθιώτιδα: Έσπασαν παγκάρια σε δύο εκκλησίες και έγδυσαν ΙΧ αυτοκίνητο

0

Μεγάλη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Δευτέρας τον παπα Γιώργη και τους πιστούς στον Άγιο Γεώργιο Φθιώτιδας όταν πήγαν στον ομώνυμο ιερό ναό για τον Εσπερινό.

Το βαρύ μεταλλικό κουτί στο παγκάρι που έριχναν οι πιστοί τον όβολό τους είχε παραβιαστεί και φυσικά τα όποια χρήματα είχε,έλειπαν.

Την έκπληξη διαδέχτηκε η απορία.Πότε έγινε η επίσκεψη των …ποντικών;Χθες Κυριακή ο ναός λειτούργησε κανονικά και όλα ήταν στην θέση τους.
Δεν άργησαν να έρθουν τα νέα και από το ΤΔ του Τυμφρηστού. Άγνωστοι,ίσως οι ίδιοι,επισκέφθηκαν τον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στον Τυμφρηστό και επιχείρησαν να διαρρήξουν το παγκάρι χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Αυτός που φαίνεται να την πλήρωσε από την εξόρμηση των αγνώστων στην περιοχή ήταν ο ιδιοκτήτης ενός ΙΧ αυτοκινήτου το οποίο συνήθιζε να σταθμεύει κοντά στην εκκλησία. Αυτή την φορά το άφησε στο πίσω μέρος του περίβολου της εκκλησίας και το βράδυ της Δευτέρας μαζί με την υπόθεση της διάρρηξης του ναού η Αστυνομία κλήθηκε να καταγράψει και την κλοπή των 3ων από τα 4 ελαστικά του αυτοκινήτου μαζί με τις ζάντες. Φαίνεται πως έφυγαν βιαστικά για να μην γίνουν αντιληπτοί και την γλύτωσε μόνο ό ένας τροχός.

Την υπόθεση ερευνά το ΑΤ Σπερχειάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here