Δομοκός: Βρέθηκε το κλεμένο HILUX/Το ευχαριστώ του Δήμου

0

Βρέθηκε εγκαταλειμμένο στα χωράφια κοντά στους Σοφάδες το μπορντό αγροτικό ΤΟΥΟΤΑ hilux που άγνωστοι έκλεψαν το ξημέρωμα της Πέμπτης από αποθήκη του Δήμου Δομοκού.Δεν βρέθηκαν όμως ούτε οι δράστες ούτε τα κλοπιμαία από φαρμακείο των Σοφάδων που διέρρηξαν την ίδια νύχτα.

Όλα ξεκίνησαν από την κλοπή του αγροτικού στον Δήμο Δομοκού και ακολούθησε η διάρρηξη σε φαρμακείο των Σοφάδων.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή συνέδεσε τις δύο υποθέσεις και οι πρώτες προσπάθειες απέδωσαν με την ανεύρεση του αυτοκινήτου που όπως όλα δείχνουν χρησιμοποιήθηκε για την διάρρηξη στο φαρμακείο και την μεταφορά του χρηματοκιβωτίου που αφήραισαν από αυτό.

Ο Δήμος Δομοκού ικανοποιημένος από τα αντανακλαστικά της Αστυνομίας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση σημειώνοντας πως ο ρόλος των Αστυνομικών στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου είναι πολύ σημαντικός.

Η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Δομοκού συγχαίρει και ευχαριστεί δημόσια το ΑΤ Δομοκού, και όλους όσοι συμμετείχαν στη συντονισμένη επιχείρηση ανεύρεσης του κλεμμένου οχήματος του Δήμου!

Η επιτυχής έκβαση της παραπάνω επιχείρησης της Αστυνομίας συμβάλει στην τόνωση αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Δομοκού και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την επιχειρησιακή ετοιμότητα, την άρτια εκπαίδευση και αποτελεσματικότητα των σωμάτων ασφαλείας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here