Διαμαρτυρία στην Τιθορέα. Κλείνουν την σιδηροδρομική γραμμή(ηχητικό)

0

Σε έναν από τους πιο σύγχρονος σταθμούς του τρένου στην Στερεά,στον σταθμό της Τιθορέας οι αμαξοστοιχίες δεν σταματούν. Είναι αδιανόητο,θα αγωνιστούμε για να αλλάξει αυτή η απόφαση δηλώνει στον FM-1 η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή ενημερώνοντας για την κινητοποίηση που οργανώνεται την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.

Θα διαμαρτυρηθούμε θα κλείσουμε συμβολικά και τις γραμμές του τρένου. Δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε κανέναν αλλά θέλουμε να ενημερωθούν όλοι για το δίκαιο αίτημά μας,δηλώνει η κα Στιβακτή.

Δείτε και το κάλεσμα των φορέων στην κινητοποίηση της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου

«Πρόσκληση συμμετοχής στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κάτω Τιθορέας, απευθύνει ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας, με κύριο αίτημα την επαναλειτουργία των δρομολογίων Intercity 55 και 56, τα οποία εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία σχετική προειδοποίηση δεν σταματούν πλέον στον σταθμό της Τιθορέας.

Ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας, διεκδικώντας για τους δημότες του τα αυτονόητα, όπως την ισότιμη χρήση των δημοσίων μέσων μαζικής μεταφοράς, και συγκεκριμένα του τρένου το οποίο είναι το πιο σύνηθες για τους κατοίκους της περιοχής μας συνέστησε με πρωτοβουλία της Δημάρχου Διαπαραταξιακή Επιτροπή, έχοντας τη σύμπραξη του συνόλου της δημοτικής αρχής, των τοπικών συμβουλίων, καθώς και όλων των συλλόγων και φορέων του Δήμου με προεδρεύουσα την ίδια και μέλη αυτής τους κ.κ Ντάλα Γεώργιο, Παπακωνσταντίνου Κων/νο, Ράπτη Μάρκο, Τζουβάρα Αλτάνα και Τσιάμη Κων/νο, με σκοπό την έναρξη κινητοποιήσεων για την αποκατάσταση της αδικίας που έχει υποστεί μια ολόκληρη περιοχή από τη διακοπή των συγκεκριμένων δρομολογίων.

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας καλεί όλους τους Δημότες του και όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία αυτή, θεωρώντας άδικο και αδιανόητο ένας ολόκληρος Δήμος σε κομβικό σημείο της χώρας, με πληθυσμό πάνω από 10.000 κατοίκους, με ένα σταθμό στολίδι, για τον οποίο δαπανήθηκαν πρόσφατα εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του, να μην μπορεί να έχει την πρόσβαση που του αρμόζει μέσω του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here