Διαιτητικό Δικαστήριο:Σε εμβόλιμη η 15η αγωνιστική της Super League

0

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας (7/1) έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία στηριζόταν στην τήρηση του κανονισμού και έτσι το πρωτάθλημα ξεκινά εκ νέου από τη 16η αγωνιστική.

Έτσι η 15η αγωνιστική και τελευταία του α’ γύρου θα διεξαχθεί εμβόλιμα και μετά τη 16η η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι η απόφαση βγήκε σε χρόνο ρεκόρ πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα από το πέρας της συζήτησης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση: (Απόσπασμα της υπ΄ αριθμόν 7/2019 απόφασης).

– ΔΕΧΕΤΑΙ, κατά πλειοψηφία, την κρινόμενη από 28-12-2018 προσφυγή της εδρεύουσας στον Πειραιά και εκπροσωπούμενης νόμιμα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΕ κατά του εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής και εκπροσωπούμενου νόμιμα αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

– ΑΚΥΡΩΝΕΙ την από 28-12-2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ως άνω καθού αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ αναφορικά με τη διεξαγωγή της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή στις 12,13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μια εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών.

– ΔΙΑΤΗΡΕΙ σε ισχύ την από 14-12-2018 απόφαση του ΔΣ της Super League αναφορικά με το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγωνιστικών ημερών από την 16η ως και την 20ή αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, και υποχρεώνει το Δ.Σ. της Super League να προβεί στον ορισμό διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής ημέρας, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.6 του Κ.Α.Π., σε εμβόλιμες ημερομηνία/-ες αγωνιστικών ημερών».

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα εκδοθεί εκ νέου από τη διοργανώτρια και θα είμαστε εν αναμονή της απόφασης για το πότε θα γίνει εμβόλιμα η 15η.

Τα ζευγάρια της 16ης «στροφής» της Σούπερ Λίγκας είναι τα εξής:

ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης

Άρης – Λαμία

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Ατρόμητος – Παναιτωλικός

ΟΦΗ – Πανιώνιος

Παναθηναϊκός – Ξάνθη

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

a-sports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here