Διήμερη πασχαλιάτικη αγορά “Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ”

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ” διοργανώνει και φέτος και προσκαλεί όλους στη διήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά “Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ”.

Αυτή την Παρασκευή 30 Μαρτίου από τις 9π.μ έως τις 9μ.μ. και το Σάββατο του Λαζάρου 31 Μαρτίου από τις 9π.μ ως τις 3μ.μ.Η αγορά διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Σαμαράς.
Σ’ ένα Πασχαλιάτικο σκηνικό θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε και να διαλέξετε τις Πασχαλιάτικες λαμπάδες σας από μια μεγάλη, και αξεπέραστη συλλογή, φιλοτεχνημένες και από καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Υπέροχα είδη πασχαλιάτικης διακόσμησης και είδη δώρων καθώς και μοναδικές χειροποίητες υφασμάτινες δημιουργίες.
Θα απολαύσετε και θα γευθείτε από την ευφάνταστη Ρουμελιώτικη παραδοσιακή κουζίνα μας τα λαμπριάτικα και νηστίσιμα κουλουράκια, τσουρέκια, κέικ, χαλβά κ.ά. καθώς επίσης και τα φαγητά μας αντιπροσωπευτικά των ημερών (μπακαλιάρο σε όλες τις εκδοχές, θαλασσινά, γίγαντες, πίτες, ψωμί ζυμωτό κ.ά.)
Σας περιμένουμε όλους με την οικογένεια σας, τα βαφτιστήρια και τους φίλους σας να έρθετε σ´ αυτή την πανέμορφη πασχαλιάτικη φιλανθρωπική αγορά για να κάνουμε την άλληλεγγύη πράξη και να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here