Δημήτρης Τζούφλας: Γιατί ένας νέος Λαμιώτης επέλεξε να παλέψει για την πόλη του

0

Ανήκει στην γενιά των νέων, που ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών τους με μια βαλίτσα όνειρα αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Τζούφλας όμως, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Νομική Θεσσαλονίκης, επέλεξε να επιστρέψει στην Λαμία γιατί πιστεύει ότι η πόλη έχει ανάγκη τους νέους της και ότι οι νέοι με τα εφόδια τους μπορούν να αλλάξουν την τύχη της.

Αποφάσισε να εμπλακεί ενεργά στις εκλογές του Μαΐου και δείτε πως ο ίδιος αιτιολογεί αυτή του την απόφαση.

«Η Λαμία δεν αλλάζει, είναι καταδικασμένη… πού πας να μπλέξεις.. καλό κουράγιο..».

Αυτά και άλλα παρόμοια εισέπραξα από πολλούς όταν τους είπα ότι θέλω να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχουν δίκιο.

Είναι ,όμως, λύση η παραίτηση, ο συμβιβασμός, η αδιαφορία, η ΦΥΓΗ;

Ακόμα και αν αυτό επιλέγουν πολλοί νέοι, κάτι τέτοιο δε μου ταιριάζει και δεν το επιθυμώ.

Νιώθω ότι όλα μπορούν να αλλάξουν με σχέδιο, προσπάθεια, πολλή δουλειά και ασυμβίβαστες μάχες μπροστά σε καθαρούς στόχους.

Πρώτα από όλα χρειάζεται να ιδρώσεις τη φανέλα. Αυτό είναι ίσως το μοναδικό που έχω πάρει απόφαση.

Με αυτή τη λογική της διαρκούς προσπάθειας και δράσης να με συνοδεύει καθώς και την εσωτερική ανάγκη για συνεισφορά στο κοινό καλό να με καθοδηγεί,αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Θύμιου Καραΐσκου «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» και ζητώ από όλους σας αλλά και από τον καθένα ξεχωριστά τη στήριξη σας για να δώσουμε με καλύτερους όρους αυτή τη δύσκολη μάχη.

 

Με εκτίμηση,

Τζούφλας Δημήτριος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

 

Δείτε και το βιογραφικό του σημείωμα:

Γεννήθηκα στη Λαμία πριν 25 χρόνια. Είμαι νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων, ως απόφοιτος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ, και αποτελώ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κρεατοσυσκευαστικής Λαμίας Α.Β.Ε.Ε. από το 2017.

Αυτή τη στιγμή φοιτώ στο διιδρυματικό μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας M.Sc. “Law & Economics” με ειδίκευση στο δίκαιο των επιχειρήσεων και συνάμα αποτελώ συνδεδεμένο μέλος της Εταιρείας Μελέτης Εμπορικού Δικαίου από το 2018.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πρωτογενές κύτταρο της Δημοκρατίας αποτελεί για μένα έναν καθοριστικό σταθμό όπου η γνώση συνδυάζεται με τη δυνατότητα, τη διάθεση, το σχέδιο και την τεκμηρίωση και παράγουν αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here