Δεν ανήκουν στην Βάσω Σιλεβίστα τα οστά που βρέθηκαν στον Πηνειό;

0

Μάλλον προς ώρας απομακρύνεται , μακροσκοπικά, το ενδεχόμενο τα οστά που βρέθηκαν προχθές στην περιοχή Γυρτώνης του Πηνειού ποταμού, να ανήκουν στην αγνοουμένη 59χρονη Βάσω Σιλεβίστα.
Υπεύθυνη απάντηση θα δώσει η εξέταση DNA που γίνεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Αθήνας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πάνου Γαρουφαλιά από το larissanet “πονοκέφαλος για τις αρχές είναι η εξακρίβωση της ταυτότητας των οστών και του κρανίου που βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη από συνεργείο καθαρισμού στον Πηνειό και συγκεκριμένα στο φράγμα Γυρτώνης.

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή έλαβε δείγματα DNA από τα οστά και το κρανίο τα οποία θα σταλούν για εξέταση προκειμένου να αποκαλυφθεί σε ποιον ανήκουν. Μια διαδικασία που είναι χρονοβόρα.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή εξετάζουν την πιθανότητα τα ευρήματα -που πιθανολογείται ότι ανήκουν σε γυναίκα- να ανήκουν στην Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, αλλά η κατάσταση των οστών φαίνεται να είναι σε προχωρημένη σήψη κάτι πιθανόν να μην συμπίπτει με το χρόνο εξαφάνισης της 59χρονης.

Αν δεν έχουν σχέση τα ευρήματα με την 59χρονη,που είναι πιθανό, τότε ξεκινούν τα σημαντικά ερωτηματικά για τις αρχές. Πλην της εξαφάνισης της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- εξαφάνιση άλλης γυναίκας”.

Π.Γ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here