Δεν έχουν θέση στο Σώμα οι λίγοι κακοί αστυνομικοί!

2

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την επίδειξη πρωτοφανούς βίας αστυνομικών κατά διαδηλωτών προχτές στα Εξάρχεια δεν τιμούν το σώμα των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας που στην συντριπτική πλειονότητα τους δεν προβαίνουν σε ενέργειες που να προσβάλουν την αξιοπρέπεια των ελλήνων πολιτών ακόμη και όσων ξεφεύγουν από τα όρια μιας ειρηνικής πολιτικής διαδήλωσης.
Η εικόνα και το video τεσσάρων αστυνομικών να πέφτουν επάνω σε έναν διαδηλωτή και να τον ξυλοκοπούν αγρίως την ώρα που εκείνος δεν αντιστέκεται και μάλιστα δηλώνει ότι παραδίδεται, είναι ντροπή και πρόκληση.
Η στην άλλη περίπτωση που αστυνομικός με κίνηση πολεμικής τέχνης πέφτει επάνω σε μια γυναίκα, πιθανόν και άσχετη με τα επεισόδια, την ρίχψνει κα΄τω και με την συνδρομή συναδέλφων του την σέρνουν τραβώντας και την μπλούζα της με αποτέλεσμα να φανεί μέρους του στήθους της γυναίκας.
Αυτό είναι εξευτελισμός.
Αλλά και στην περίπτωση που αστυνομικοί επιτίθενται εναντίον διαδηλωτή στην μέση του δρόμου βγάζοντας του το πουκάμισο και ταυτόχρονα τραβούν το παντελόνι του, σαν να θέλουν να τον ξεβρακώσουν, δίνουν ερείσματα σε αντιεξουσιαστές , μπαχαλάκηδες , περιθωριακούς ή όπως αλλιώς τους χαρακτηρίζει κανείς, να αντιδρούν ακόμη πιο βίαια κατά των αστυνομικών;
Να νοιώθουν απέραντο μίσος συνολικά για τους έλληνες αστυνομικούς;
Γιατί;
Εξ αιτίας της υπερβολικής επίδειξης βίας ελαχίστων ανόητων ή ψυχικά ανεξέλεγκτων ένστολων συναδέλφων τους!
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, οφείλει εδώ και τώρα να εντοπίσει αυτούς τους αστυνομικούς που ντροπιάζουν το Σώμα και να τους αποπέμψει αμέσως.
Άλλο καταστολή κι άλλο άκρατη βία και εξευτελισμός του πολίτη.
Η πολιτεία έχει θεσπίσει Νόμους και τρόπους επιβολής του Νόμου και της τάξης.
Δεν το αντιλαμβάνονται ότι η βία φέρνει βία;
Κι αν δεν το κάνει ο Υπουργός οφείλουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί να κάνουν την αυτοκάθαρση τους, δεν είναι χρήσιμοι ούτε απαραίτητοι τέτοιοι ένστολοι στο Σώμα της ΕΛΑΣ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε την ΕΛ.ΑΣ να δράση εναντίον των πάσης φύσεως παρανόμων…γίναμε όλοι κριτικοί…
    Σε κάθε περίπτωση να μην πηγαίνουν τα ΜΑΤ, αλλά οι «κοιλαράδες» φυσικοί «ηγέτες» με τα σκαρπίνια τους…μαζί βέβαια με τον Υ/ΠΡΟ-ΠΟ.

  2. Και που ξέρουμε από μια εικόνα ότι Δεν αντιδρά ή δεν είναι επικίνδυνος. Οι αστυνομικοί που φαίροντσι άσχημα πρέπει να τιμωρούνται
    ……Όμως υποστηρικτές των φασιστομπαχαλάκηδων δεν σας βλέπω πολύ θερμούς στην αυστηρή τιμωρία όσων φασιστομπάχαλων καίνε αστυνομικούς ή αθώους πολίτες ( Μαρφίν)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here