Δείτε video και φωτο από το τοιχίο που έπεσε στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας

0

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα νεαρό ζευγάρι στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Τσιμεντένιο τοιχίο κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στο χωριό κατέρρευσε και έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και η σύντροφός του, ηλικίας περίπου 30 ετών.
Οι νεαροί τραυματίστηκαν ευτυχώς όμως όχι σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (16/2).
Το ζευγάρι μόλις είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, ένα ToyotaYaris, προκειμένου να διανύσει μια απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων μέχρι το σπίτι όπου διαμένει όταν ξαφνικά το τσιμεντένιο τοιχίο κατέρρευσε και έπεσε στον δρόμο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το διερχόμενο ΙΧ.
Οι πέτρες μπήκαν στο εσωτερικό του οχήματος, τραυματίζοντας τον άνδρα και τη γυναίκα. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον ώμο και την κνήμη, ενώ η σύντροφός του στο πρόσωπο. Απέφυγαν πάντως τα χειρότερα και ήδη λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.
Σύμφωνα με τους γιατρούς σύντομα θα πάρουν εξιτήριο.

Κάτω από το τσιμεντένιο τοιχίο υπήρχε παλαιότερη κατασκευή η οποία υποχώρησε και παρέσυρε και την πιο πρόσφατη που την κάλυπτε αλλά δεν την στήριζε επαρκώς όπως φαίνεται.
Εξαιτίας της πτώσης του τοιχίου, ο δρόμος προσωρινά έκλεισε και χρειάστηκε και επέμβαση μηχανημάτων του δήμου Καρπενησίου ώστε να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.
Όσο για το ΙΧ αυτοκίνητο,υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές,αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις σημασία έχει πρώτα η ανθρώπινη ζωή.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here