Καταδικάζει ο Θύμιος Καραΐσκος τους βανδαλισμούς εναντίον των εκλογικών κέντρων

1

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων και Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος εκφράζει την συμπαράστασή του σε όλους τους συνυποψήφιους του και στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη  για την αήθη επίθεση που δέχτηκαν στα εκλογικά τους κέντρα ενώ καταδικάζει τους θρασύδειλους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους για να προβούν σε τέτοιες ενέργειες.

Δήλωση Συμπαράστασης για τους βανδαλισμούς στα εκλογικά κέντρα των ανθυποψηφίων Δημάχων κ. Παναγιώτη Στασινού , κ. Βασίλη Κυριακάκη και Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη

“Οι εκλογές είναι πάντα το κορυφαίο γεγονός της δημοκρατίας μας…

Επιθέσεις και βανδαλισμοί όπως αυτοί που συνέβησαν στα εκλογικά κέντρα των ανθυποψηφίων Δημάχων κ. Παναγιώτη Στασινού ,κ. Βασίλη Κυριακάκη και Υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη υπονομεύουν το πολιτικό κλίμα και τον πολιτικό πολιτισμό που όλοι μας έχουμε ανεξαιρέτως καλλιεργήσει καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τέτοιες πρακτικές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να δυναμιτίσουν την ηρεμία λίγο πριν τις εκλογές της Κυριακής.

Τόσο προσωπικά όσο και εκφράζοντας όλα τα μέλη του συνδυασμού μας ΛΑΜΙΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μας στον κ. Κυριακάκη, δηλώνοντας απερίφραστα την αντίθεσή μας με κάθε τέτοιου είδους επαίσχυντες ενέργειες, θρασύδειλων ανθρώπων που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους.”

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτοί που τους «νοικοκύρεψαν», δεν έχουν σχέση με τις εκλογές, αλλά με τον Δολοφόνο Κουφοντίνα…το κόμμα τους «έταξε» υποστήριξη & κάλυψη στις «επιχειρήσεις» τους, τώρα θέλουν έξω να βολτάρει τον συναγωνιστή τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here