Γραφείο ενημέρωσης για το ιδιωτικό χρέος και στην Λαμία

Πως θα ρυθμίσουν χρέη ιδιώτες,επαγγελματίες και αγρότες

0

Την λειτουργία γραφείου ενημέρωσης για την διαχείριση του ιδιωτικού χρέους στη Λαμία ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Θανάσης Κυρίτσης μέσω του FΜ-1 μετά την κυριακάτικη ενημερωτική εκδήλωση για την ρύθμιση χρεών και τις αναμενόμενες 120 δόσεις . Καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους Φώτης  Κουρμούσης.

Ο κος Κουρμούσης ενημέρωσε για τα δύο εργαλεία που υπάρχουν για την ρύθμιση χρεών, τον Νόμο Κατσέλη για τα φυσικά πρόσωπα και τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό για τις επιχειρήσεις & τους ομόρρυθμους εταίρους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες. Συμβούλεψε, μάλιστα, τους παρευρισκόμενους να υποβάλουν άμεσα αιτήσεις στα εργαλεία αυτά.

Όπως εξήγησε ο κος Κυρίτσης το γραφείο που θα λειτουργήσει στη Λαμία θα στελεχωθεί με δύο υπαλλήλους που θα ενημερώνουν και θα κατευθύνουν τους ενδιαφερόμενους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Η κατάσταση σήμερα δεν είναι καθόλου καλή, αφού από τα 4 εκατομμύρια επαγγελματιών που έχουν οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ταμεία μόλις 1 εκατ. έχουν καταφέρει να ρυθμίσουν και να εξυπηρετούν τις υποχρεώσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here