Γιώργος Παπανικολάου:Να πάψει η Λαμία να αποπνέει επαρχιωτισμό(video)

1

Η στασιμότητα χρόνων στην Λαμία πρέπει να αναστραφεί.Πρέπει να πάψει η πόλη μας να αποπνέει επαρχιωτισμό,τονίζει μιλώντας στον FM-1 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ οικονομολόγος Γιώργος Παπανικολάου.

Με αυτό τον αρχικό σκοπό η αυτοδιοικητική κίνηση ΠΟΛΙΣ και η δημοτική παράταξη ΠΕΠΛΑ ένωσαν δυνάμεις ενισχύθηκαν και από άλλες δυνάμεις και στοχεύουμε σε ένα ισχυρό μέτωπο παρέμβασης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο,δηλώνει στον FM-1 ο κος Παπανικολάου.Η σημερινή κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν μηδενίζουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως δυστυχώς για την πόλη απέτυχε ο κος Σταυρογιάννης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΧΕΔΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ …….ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ…..ΠΩΣ ΟΜΩΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΜΙΩΤΕΣ…..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΝ ΤΟ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ…….ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ . ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ…….ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ……ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ…..ΣΥΓΚΡΙΝΌΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ……….!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here