Λαμία:Σύσκεψη για το παρεμπόριο παρουσία του Γεν. Γραμματέα Εμπορίου (Ηχητικό)

0

Σύσκεψη με θέμα «Εποπτεία της Αγοράς και Παραεμπόριο,ως απειλή για την Ελληνική Οικονομία» πραγματοποιήθηκε στη Λαμία , υπό τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού, του Δήμου Λαμιέων, των Διευθύνσεων Ανάπτυξης των Π.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδος.

Στη σύσκεψη όπως δηλώνει στον FM-1 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης επισημάνθηκε η ανάγκη αντιμετώπισης του παραεμπορίου που αποτελεί τροχοπέδη για την επιχειρηματικότητα αλλά και για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, καθώς και η βούληση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων να διασφαλίσει την υπεραξία των ελληνικών εμπορικών σημάτων, γεγονός που επισημάνθηκε και κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας.

Ο κος Σταμπουλίδης έδειξε να γνωρίζει και να έχει θέληση να λύσει το πρόβλημα,δεν ήταν μια συνάντηση κρότου λάμψης τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Βλαχογιάννης σημειώνοντας πως ρόλο στις παρεμβάσεις που απαιτούνται θα παίξει και η Δημοτική Αστυνομία που σύντομα θα βρεθεί και πάλι στους δρόμους της Λαμίας.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ για δελτίο 3.2.2020.mp3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here