Γαλλία: Πέθανε ο πατριάρχης της δυναστείας Dassault Σερζ Ντασό

1

Image Γερουσιαστής του κόμματος Les Republicains μέχρι το περασμένο φθινόπωρο, πέθανε στο γραφείου του στο Παρίσι, όπως τόνισε η οικογένειά του στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Le Figaro, της οποίας ήταν ιδιοκτήτης.

Πηγή: Skai – Διεθνείς ειδήσεις | Γαλλία: Πέθανε ο πατριάρχης της δυναστείας Dassault Σερζ Ντασό

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Ο Serge Dassault Και οι δύο γονείς του είναι της εβραϊκής κληρονομιάς,…………….είναι ο γιος του Marcel Dassault , από τον οποίο κληρονόμησε τον Όμιλο Dassault και τη Madeline Dassault (née Minckes). (Ο Marcel Dassault (γεννημένος από τον Marcel Bloch…Ο Bloch γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1892 στο Παρίσι . [1] Και οι δύο γονείς του ήταν Εβραίοι . )

  κατέχει επίσης το Groupe Le Figaro …………..
  Είναι μέλος του πολιτικού κόμματος Ένωση για Λαϊκό Κίνημα , όπως και ο γιος του Olivier , ο οποίος είναι βουλευτής της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης . Είναι πρώην δήμαρχος της πόλης Corbeil-Essonnes , ένα νότιο προάστιο του Παρισιού . …………..(Ποιοι τους ψηφιζαν;)
  Το 2005, εγκαινίασε το ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο 2 εκατομμυρίων ευρώ [4] (που περιλαμβάνει ένα τζαμί ) στην πόλη του Corbeil-Essonnes. !!!!!!!!(χαχαχαααααααα)!!!!!
  Τον Δεκέμβριο του 1998, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια δοκιμασίας στο σκάνδαλο του Belgian Agusta και επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 βελγικών φράγκων
  (περίπου 1.500 ευρώ).!!!
  https://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Dassault

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here