«Βλέπει» συνέχεια η Easy Jet στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Άνοιξε η πλατφόρμα ηλεκτρονικής κράτησης εισιτηρίων για το 2019

0

Έκδηλο είναι το ενδιαφέρον της Βρετανικής εταιρίας Easy Jet για την συνέχιση των πτήσεων και την επόμενη χρονιά, γεγονός που πιστοποιείται από το πρόσφατο άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων για το 2019. Η πλατφόρμα άνοιξε πριν από μια περίπου εβδομάδα, με την ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων να μετράει από την 1η Ιουνίου της επόμενης χρονιάς, γεγονός που προοιωνίζει θετικές εξελίξεις για το αεροδρόμιο της κεντρικής Ελλάδος.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον αερολιμενάρχη Κώστα Ευσταθίου, ο οποίος επιβεβαίωσε τα προαναφερθέντα, ενώ επεσήμανε ότι ο χρόνος πώλησης εισιτηρίων για το 2019, είναι, στην παρούσα από 1η Ιουνίου έως 22 Σεπτεμβρίου, ενώ εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν αργότερα οι υπόλοιπες πτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι πτήσεις της φετινής σεζόν διήρκεσαν από την 1η Ιουνίου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου για την Βρετανική Easy Jet, με την οποία ταξίδεψαν 3.217 τουρίστες στην Μαγνησία και αναχώρησαν 3.014, αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου.

Τα πρώτα αριθμητικά δεδομένα θεωρούνται πολύ ενθαρρυντικά για το αεροδρόμιο της κεντρικής Ελλάδος, και σε συνάρτηση με το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, λειτουργούν ενισχυτικά για το πλάνο πτήσεων της επόμενης σεζόν.

Στο θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, αναφέρθηκε, από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μπουτίνας, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, ο οποίος απαντώντας στο ερώτημα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αν θα υπάρξει συνέχεια της συνεργασίας με την συγκεκριμένη εταιρία, είπε ότι «δεν έχει ακόμη υπογραφεί, υπάρχει όμως η θετική βούληση και από τις δύο πλευρές, για την συνέχιση αυτής της συνεργασίας».

Ο ίδιος ανέφερε ότι σε συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεσούσης της θερινής περιόδου, είχε αναφερθεί από την εταιρεία ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ανανέωση της συνεργασίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, εκτιμά, εξάλλου, ότι υπάρχει πάντα πλάνο και πρόθεση διερευνητικής προσέγγισης και άλλων προορισμών, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και τους συναρμόδιους φορείς, προκειμένου να διαμορφωθεί μια πρόταση που θα λειτουργήσει προς όφελος της Μαγνησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here