Βασίλης Πλιάτσικας:Καμιά ομάδα δεν έπεσε από τον Ιανουάριο

1

Την εκτίμηση πως μπορεί να ήρθαν άσχημα αποτελέσματα αλλά αυτό δεν είναι το τέλος έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο μέσος της Λαμίας Βασίλης Πλιάτσικας.

Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με το αποτέλεσμα στο χθεσινό παιχνίδι αλλά καμία ομάδα δεν έπεσε από τον Ιανουάριο,σχολίασε σχετικά με την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα μας. Δεν μας αξίζει η βαθμολογική θέση που είμαστε σήμερα,συνέχισε,βάση ποιότητας και απόδοσης έπρεπε να ήμασταν πολύ ψηλότερα .

Αναφερόμενος στους επόμενους πλέον αγώνες αφού είναι γενικά παραδεκτό ότι ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη χάθηκε άδικα τόνισε πως το κάθε παιχνίδι έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας.Αν  όμως εμείς είμαστε σοβαροί και κυρίως τυχεροί τα αποτελέσματα που θέλουμε θα έρθουν.

Ακολουθούμε τις οδηγίες του κου Χάβου αφού ο προπονητής μας οδηγεί όπως αυτός ξέρει για το καλύτερο αποτέλεσμα. 
Voice Recorder >>

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητέ Βασίλειε, δεν μπορεί κάθε χρόνο να είναι οι φίλαθλοι της Λαμίας, Φθιώτιδας με την «ψυχή στο στόμα», αν θα μείνουμε η θα πέσουμε. Με την είσοδο του αγώνα του Asigba, αναρωτήθηκα: «λες να μας την κάνει πάλι» (έχει κάνει & πέναλτι, είναι απρόσεκτος)…& μετά από λίγα λεπτά το ΦΑΟΥΛ (αφού ο άλλος αγαπητός Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος «έχασε» τον επιτιθέμενο παίκτη του Άρη)…Λοιπόν, καλός ο προπονητής μας, αλλά μεταξύ σας, συνεννοηθείτε-συνεργαστείτε-ποθήστε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι, εάν δεν αγαπάτε την «φανέλα», δεν εκτιμάτε τον κόπο που κάνετε, τουλάχιστον τιμήστε τον Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here