Βασίλης Κυριακάκης:Δεν θέλουμε πολιτική στήριξη μας ενδιαφέρουν οι ανάγκες των πολιτών

0

Aυτόνομη κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Κυριακάκη ανακοίνωσε η Παρέμβαση Πολιτών για την Λαμία.

Ο κος Κυριακάκης απηύθυνε μέσα από τον FM-1 κάλεσμα συμμετοχής σε κάθε συνδημότη που θέλει όπως είπε να αγωνιστεί με ανιδιοτέλεια για ένα Δήμο που θα βάζει στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες των Δημοτών, θα υπερασπίσει τον πλούτο και την περιουσία του και θα υπηρετήσει ένα νέο, διαφορετικό όραμα για την πόλη και το Δήμο της Λαμίας.

Στοχεύουμε σε μία δυναμική διεκδίκηση του δήμου γιατί είμαστε η μοναδική κίνηση με διαχρονικότητα και για αυτό δεν χρειαζόμαστε πολιτική στήριξη από κόμματα και παρατάξεις επεσήμανε ο κος Κυριακάκης. Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες κινήσεις ο κος Κυριακάκης αποκάλυψε πως επικοινώνησαν με την ΠΕΠΛΑ θεωρώντας πως οι απόψεις τους είναι πλησίστιες αλλά ποτέ δεν πήραν απάντηση.
Χρειάζεται ο δημότης να αντιληφθεί ότι η νέα δημοτική αρχή πρέπει να είναι ο καθημερινός συνεργάτης και ο δέκτης όλων των αιτημάτων του αν θέλουμε να ξανακάνουμε τη Λαμία μία ισχυρή διοικητική οντότητα και να σταματήσει αυτή η απαξίωση και της Λαμίας και της περιφέρειας συνολικότερα.Online recording software >>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here