Βαριά καμπάνα για απόπειρα διάρρηξης εκκλησίας

0

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα (2) απόπειρες κλοπών από Ιερό Ναό & Παρεκκλήσι αυτού, σε περιοχή της Καρύστου Ευβοίας

Δράστης είναι ένας 55χρονος, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο (2) απόπειρες κλοπών από Ιερό Ναό και Παρεκκλήσι αυτού, οι οποίες διαπράχθηκαν χθες (03-02-2018) πρωινές ώρες, σε περιοχή της Καρύστου Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι δράστης είναι ένας 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί χθες το μεσημέρι από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο γενικών ελέγχων στην Στερεά, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Ειδικότερα ο 55χρονος, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα, μετέβη αρχικά στον Ιερό Ναό & ακολούθως στο Παρεκκλήσι αυτού, τα οποία ήταν ανασφάλιστα και προσπάθησε να παραβιάσει τα παγκάρια που υπήρχαν στο εσωτερικό τους, με σκοπό την αφαίρεση χρηματικών ποσών.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για να πληρώσει όχι μόνο τις απόπειρες αλλά και την προηγούμενη καταδικαστική απόφαση και το χρηματικό ποσό που του έχει επιδικαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here