Βανδαλισμοί και υβριστικά συνθήματα σε εκλογικά κέντρα της Λαμίας. Τι δείχνει το video καταστήματος

Συμπαρίσταται και καταδικάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης

1

Βανδαλισμοί και συνθήματα στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Λαμιέων Βασίλη Κυριακάκη επικεφαλής της Παρέμβασης πολιτών, στην οδό Βύρωνος στη Λαμία,οι δράστες των οποίων δεν είναι και τόσο άγνωστοι αφού τόσο η ενέργειά τους όσο και τα χαρακτηριστικά τους αποτυπώθηκαν σε video που κατέγραφε κάμερα καταστήματος στον ίδιο δρόμο. .
Οι …άγνωστοι τις νυχτερινές ώρες βανδάλισαν και έγραψαν στην πόρτα του εκλογικού κέντρου υβριστικές εκφράσεις κατά του κου Κυριακάκη . Τα γεγονότα καταδικάζει ο συνδυασμός με ανακοίνωσή του.

Υβριστικά  μηνύματα γράφτηκαν  και στα εκλογικά κέντρα των κ.κ. Παναγιώτη Στασινού και Δημήτρη Αναγνωστάκη .


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Οι βανδαλισμοί και τα υβριστικά συνθήματα κατά του υποψηφίου Δημάρχου της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία, Βασίλη Κυριακάκη δεν μας πτοούν ούτε μας αποθαρρύνουν από τη προσπάθεια διεκδίκησης της Δημοτικής αρχής, αντίθετα μας δυναμώνουν.
Προφανώς κάποιους ενοχλεί ο ανεξάρτητος, από κομματικά και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, χαρακτήρας της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία, η μεγάλη αποδοχή των θέσεών μας από τους δημότες καθώς και η καθολική αναγνώριση της συνέπειας, του ήθους και της προσφοράς του Βασίλη Κυριακάκη.
Την Κυριακή καλούμε τους δημότες με την ψήφο τους να μας δώσουν τη δύναμη να αλλάξουμε μαζί τις τύχες του Δήμου μας.
Γιατί,
Ο Δήμος μας δεν αντέχει άλλα χαμένα χρόνια!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης καταδικάζει την ενέργεια και δηλώνει συμπαράσταση στους συνυποψήφιούς του.

Η δήλωση του Δημάρχου Λαμιέων κ. Νίκου Σταυρογιάννη:

“Η θέση μας είναι απόλυτη και ξεκάθαρη.
Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι’ αν προέρχεται.
Όποιον κι αν στοχεύει, όποιο πρόσχημα και αν επικαλείται, όποια χρονική στιγμή και αν συμβαίνει.
Ως συνδυασμός, ως «Πρόταση Ευθύνης», καταγγέλλουμε τις αντιδημοκρατικές πράξεις βανδαλισμού σε εκλογικά κέντρα στην πόλη μας και εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας. και εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας.”

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ……. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ……ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ….!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here