Αφετηρία και προορισμός το Λιανοκλάδι για τα γρήγορα τρένα

0

Το Αθήνα Θεσσαλονίκη κάτω από 4 ώρες με το τρένο θα είναι πραγματικότητα από αύριο Δευτέρα καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ρίχνει στις ράγες τα Intercity Express. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το νέο, γρήγορο δρομολόγιο Αθήνας-Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιείται με ένα ζεύγος τρένων, το οποίο θα διανύει σε:

3 ώρες και 57 λεπτά τη διαδρομή από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα.
4 ώρες και 10 λεπτά τη διαδρομή από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη.
– Από Αθήνα, το πρώτο δρομολόγιο, το οποίο είναι και πιο γρήγορο, αναχωρεί στις 06:22 και μετά υπάρχουν δρομολόγια ανά τρεις ώρες, στις 09:22, 12:22, 15:22 & 18:22.

– Από Θεσσαλονίκη, το πρώτο δρομολόγιο, το οποίο είναι και πιο γρήγορο, αναχωρεί στις 06:27 και μετά υπάρχουν δρομολόγια ανά τρεις ώρες, στις 09:15, 12:15, 15:15 & 18:15.

Στο πρωινό γρήγορο δρομολόγιο, η διαδρομή Αθήνα-Λιανοκλάδι θα διαρκεί 1 ώρα και 47 λεπτά, ενώ η διαδρομή Αθήνα-Λάρισα 2 ώρες και 48 λεπτά.

Το γρήγορο τρένο είναι κατάκτησή μας και μετά την αναμόρφωσή του ο σταθμός Λιανοκλαδίου είναι μέσα στα πλάνα του. Αφίξεις και αναχωρήσεις θα γίνονται από το Λιανοκλάδι με το γρήγορο τρένο,διαβεβαίωσε μιλώντας στον FM-1 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Αποστόλης Καραναστάσης που βλέπει να υλοποιείται ένας στόχος που είχε από την αρχή της βουλευτικής του θητεία,να αναβαθμιστεί ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Λιανοκλαδίου,η περιοχή στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε

Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων, η τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραμένει αμετάβλητη και συγκεκριμένα για το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη η πρώτη θέση κοστίζει 55 ευρώ (με 20% έκπτωση για την επιστροφή) και η δεύτερη θέση κοστίζει 45 ευρώ (με έκπτωση 20%).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here