Αυτός θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος αθηναίων από την Ν.Δ;

Σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι ο Μπακογιάννης.

0

Δεν είναι τυχαίο που χτες ο εξ ‘-ακρο-δεξιών’ αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αδωνις Γεωργιάδης προσφώνησε συβυλλικά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη.
Αν ληφθεί υπόψιν ότι ο κύριος Γεωργιάδης είναι εκ των στενών συνεργατών και αντιπρόεδρος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, τότε μπορούν να θεωρηθούν ως ιδιαίτερης σημασίας και αξίας τα λόγια του κυρίου Γεωργιάδη που ανέφερε χθες στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γραφείου του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
” Δήμαρχε και πρόεδρε της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη. Σε καμαρώσαμε χθες στο συλλαλητήριο. Θα μου επιτρέψεις να πως και κάτι όπως σε βλέπω. Χθες δεν εκπροσώπησε δυστυχώς την Αθήνα την ώρα που όλος ο λαός της ήταν στο Σύνταγμα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επέλεξε να λείπει. Την εκπροσώπησε όμως ο μελλοντικός δήμαρχος, ο Γιώργος Πατούλης. Μπράβο Γιώργο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Έτσι εκτιμάται οτι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κλείσει τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το πρόσωπο που θα υποστηρίξει το κόμμα στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Αθηναίων, μεταξύ αυτών έχουν ακουστεί τα ονόματα του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, του Δημοτικού συμβούλου αθηναίων του συνδυασμού “Η Αθήνα είμαστε εμείς” Χρήστου Τεντόμα, αλλά και της πρώην υπουργού Ολγας Κεφαλογιάννη.
Με τα δεδομένα αυτά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο κ Μπακογιάννης θα τηρήσει την δέσμευσή του και θα είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Μάλιστα ορισμένοι κύκλοι αναφέρουν ότι αν ο σημερινός περιφερειάρχης αθετήσει τη δημόσια δέσμευση του τότε είναι πολύ πιθανό αν στο μεταξύ δεν προκύψουν νομικά κωλύματα, η υπόθεση εκλογής νέου περιφερειάρχη να επικεντρωθεί στο πρόσωπο του δημάρχου Στυλίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here