Από τους Αντιστράτηγους ξεκίνησαν οι εαρινές κρίσεις στην ΕΛ ΑΣ

1

Διατηρητέοι άπαντες όπως έκρινε το Συμβούλιο Κρίσεων για τους Αντιστράτηγους.
Και φυσικά παραμένει ο μέχρι πρότινος Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας και σήμερα Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Ελλάδας Ανδρέας Αποστολόπουλος.
Η ανακοίνωση:
Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε ως διατηρητέους τους κατωτέρω Αντιστράτηγους Αστυνομίας:
Μιχαήλ Καραμαλάκη,
Ζαχαρούλα Τσιριγώτη,
Xρήστο Δραγατάκη,
Ανδρέα Αποστολόπουλο,
Ανδρέα Δασκαλάκη.
Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μεγάλη «αδικία» θα ήταν να «έφευγε» ο «Βορείου Ελλάδος» κ. Αποστολόπουλος. «Υπηρέτησε» πλήρως τους πολιτικούς προϊσταμένους του (όχι τους πολίτες, Νόμους & Σύνταγμα). Με δικές του αποφάσεις, στο Πισοδέρι της Φλώρινας, ξυλοκοπήθηκαν άγρια & «ψεκάστηκαν», παιδιά, μητέρες, ηλικιωμένοι, μοναχές, ιερείς, που πήγαν να φωνάξουν για την προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Το ίδιο έπραξε & στη Θεσ/νίκη, πνίγοντας στα δακρυγόνα τις οικογένειες & αγνούς πατριώτες που φώναζαν για την Μακεδονία στο Βελλίδιο & Λευκό Πύργο. Υπάρχει & σχετικό έγγραφο με τιμητική άδεια στους αστυνομικούς που «εκτέλεσαν» σωστά τα καθήκοντα τους. Και εις ανώτερα!!! Άξιος ο μισθός σας. Πάντα οι κρίσεις θα γίνονται με «τέτοια» κριτήρια, υπακοής & τεμενάδων στα πολιτικά «αφεντικά»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here