Από την Λαμία στο Π Φάληρο ο Νάσος Δήμος

0

Μετά την συμμετοχή που πήρε με την Εθνική Παίδων το καλοκαίρι ο λαμιώτης πολίστας Νάσος Δήμος άνοιξε τα φτερά του και προπονείται πλέον στον Πειραιά με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.
Όλη τη βδομάδα μαθήματα για τις ανάγκες του Λυκείου και Παρασκευή -Σάββατο και Κυριακή απανωτές προπονήσεις.Και τα αποτελέσματα δικαιώνουν το πείσμα του Δήμου.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στους πολίστες που επέλεξε για το πρώτο καμπ συστηματικής δειγματοληπτικής αξιολόγησης (ΣΔΑ) της νέας περιόδου, για πολίστες γεννημένους το 2001, 2002 και 2003, πραγματοποιείται το τριήμερο 2-4 Νοεμβρίου.
Δείτε και την ανακοίνωση της ΚΟΕ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος κάλεσε για το πρωί (10.30) της 2ας Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο “Αντώνης Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας, τους εξής 19 νεαρούς πολίστες: Γαλάνης, Λεμπέσης (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Γονιωτάκης, Αθυμαρίτης, Δήμος (ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Καλογερόπουλος, Τσαταλιός, Παπανικολάου, Δήμου Π. (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Καρακούρος Ι., Μόκκας (ΝΟ ΧΙΟΥ), Κουτρουλάκης (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Παπαδόπουλος, Τζεραϊσης, Ζουρίδης, Μπουζαλάς (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Κεχαλάρης, Σγουρίδης (ΠΑΟΚ), Χαλυβόπουλος Αρ. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Για το καμπ θα χρησιμοποιηθούν επίσης το Σεράφειο Δημοτικό κολυμβητήριο Αθηνών και το Δημοτικό κολυμβητήριο “Ανδρέας Γαρύφαλλος” στα Βοτσαλάκια του Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here