Από την Αθήνα μέσω -και Λαμίας- στις Βρυξέλλες;

0

Στο studio του ΛΑΜΙΑ FM-1 βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Βρέθηκε στην Λαμία στα πλαίσια των περιοδειών του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.
Οπως τόνισε μετά από μια μακρόχρονη θητεία περίπου 9 χρόνων στην Αυτοδιοίκηση το ΚΙΝΑΛ του πρότεινε να κατέλθει υποψήφιος ευρωβουλευτής.
“Δέχτηκα με προθυμία και ενδιαφέρον γιατί είναι μια πρόταση ιδιαίτερα τιμητική αλλά και μια μεγάλη πρόκληση για την Νέα Ευρώπη που οφείλουμε να σχεδιάσουμε και να μεταμορφώσουμε,μέσα στην Ευρώπη υπάρχουν φυγόκεντρες δυνάμεις που πρέπει να αντιμετωπισθούν κατά περίπτωση.
Εκτιμώ ότι οδεύουμε προς μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων και όπως τώρα έτσι ελπίζω και στην νέα εποχή για την Ευρώπη η χώρα μας να μείνει στην λεγόμενη Α ζώνη για πολλούς λόγους.
Αντίθετα άλλες χώρες αποδέχονται μια υποβάθμιση και θα καταταχθούν στα κράτη-μέλη 2η Ζώνης.
Γιαυτο οφείλουν οι έλληνες ψηφοφόροι να λειτουργήσουν με λογισμό κι όχι με προσωπικά ή άλλα κριτήρια. Τώρα χρειάζονται ικανοί,γνώστες του αντικειμένου τους για να στηρίξουν τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης απέναντι στον επερχόμενο συντηρητισμό και τα ακροδεξιά παρακλάδια τους…”
Δείτε το σχετικό video


ήχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here