Απειλούσε τον γιο και βίαζε την μητέρα!

0

Ανθρωπόμορφα κτήνη υπάρχουν παντού και σε αναπτυγμένες και σε υπανάπτυκτες χώρες και σε πλούσια και σε φτωχά κράτη.
Το επιβεβαιώνει το παρακάτω ρεπορτάζ:
Ο βιαστής που σόκαρε την Αγγλία είναι ο 38χρονος Dariusz Giemza και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή για τον κτηνώδη βιασμό μιας γυναίκας.

Ακινητοποίησε την άτυχη γυναίκα βάζοντας της το μαχαίρι στο λαιμό και όχι μόνο την βίασε επανειλημμένα αλλά κάθε φορά που εκείνη προσπαθούσε να αντιδράσει, την απειλούσε ότι θα αποκεφαλίσει τον γιο της.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η “Metro.co.uk” το θύμα του βιαστή με το σατανικό βλέμμα συχνά λιποθυμούσε. Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στο Wisbech του Cambridgeshire.

Μετά την καταδίκη του 38χρονου, η ντετέκτιβ Kate Anderson δήλωσε “θα ήθελα να αναγνωρίσω τη γενναιότητα αυτής της γυναίκας που μίλησε στην αστυνομία για αυτό που της συνέβη.Θα ήθελα να ενθαρρύνω περισσότερους ανθρώπους να προσέλθουν και να υποβάλουν αναφορά στην αστυνομία.
Ελπίζουμε ότι αυτή η πρόταση θα δώσει ένα σαφές μήνυμα ότι τα σεξουαλικά αδικήματα αποτελούν προτεραιότητα για την αστυνομία και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε επιζώντες σοβαρών σεξουαλικών αδικημάτων”.
ΠΗΓΗ http://www.wisbechstandard.co.uk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here