Απίστευτο:Η κόρνα έσωσε 72χρονη που έπεσε σε γκρεμό ( φωτο και video)

0

72χρονη οδηγός κινδύνεψε σήμερα το πρωί οταν το ΙΧ της ξέφυγε από την πορεία του έφερε αρκετές τούμπες στον γκρεμό και σταμάτησε εγκλωβισμένο σε μια συστάδα δέντρων στον οικισμό Μπαλταίικα στην περιοχή του Προυσού.
Ευτυχώς που η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά και είχε τις αισθήσεις της .Μάλιστα φαίνεται πως από τις τούμπες κόλλησε και η κόρνα που χτυπούσε συνέχεια.

Το ατύχημα που θα μπορούσε να έχει σοβαρότερες επιπτώσεις ,συνέβη στις 8 το πρωί αλλά έγινε αντιληπτό πολύ αργότερα στις 12 περίπου το μεσημέρι όταν κάτοικος του Προυσού διερχόμενος άκουσε την κόρνα και ενημέρωσε τον πρόεδρο του χωριού και την Αστυνομία.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση με την συμμετοχή Π Υ , Αστυνομίας και ΕΚΑΒ για να μπορέσουν να βοηθήσουν την γυναίκα. Μάλιστα για να βγει από το αναποδογυρισμένο όχημα χρειάστηκε να σπάσουν το μπροστινό τζάμι.

Αν και στο σημείο δεν μπορούσε να προσεγγίσει ασθενοφόρο,η γυναίκα μεταφέρθηκε με ειδικό φορείο ως τον δρόμο και στη συνέχεια για νοσηλεία στο νοσοκομείο Καρπενησίου.Η όλη περιπέτεια και το δύσκολο έργο των σωστικών συνεργείων καταγράφεται στις φωτογραφίες και το video που πήραμε από τα Ευρυτανικά Νέα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here