Απάντηση Θύμιου Καραΐσκου στην Νέα Δημοκρατία!

2

Δήλωση Υποψηφίου Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου σχετικά με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο συνδυασμό «Περήφανη Πόλη»

Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι η στήριξη από μεγάλες δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις, όπως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι σημαντική για κάθε υποψήφιο και συνδυασμό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τα στελέχη της σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, για την εμπιστοσύνη τους στο εγχείρημά μας να καταστήσουμε τη Λαμία Περήφανη Πόλη.

Έχουμε δηλώσει σε όλους τους τόνους, ότι δημιουργούμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, με σημεία αναφοράς σε όλο το κοινωνικό φάσμα.

Βούλησή μας και πρόθεσή μας είναι η συνεργασία να επεκταθεί σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς και δυνάμεις, που τοποθετούν στο κέντρο των επιλογών τους, τη Λαμία και τους πολίτες της.

Τα θέματα της πόλης χρειάζονται συνεχή, αλλά πρωτίστως παραγωγικό, διάλογο και συνέργειες, χωρίς διαχωριστικές γραμμές.

Οι ευρύτερες συνεργασίες είναι στόχος μας και σκοπός μας και θα καθοδηγεί την πολιτική μας πρακτική. Αποτελεί βασικό μας προσανατολισμό στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου και στην προγραμματική σχέση που θα συνδέσει τις επιλογές μας με τους πολίτες της Λαμίας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ «Δημοκρατικές Δυνάμεις», δεν σέβονται την πλειοψηφία του Λαού, άλλα τάζουν & γράφουν στα προγράμματα & άλλα κάνουν. Έχε το νου σου αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη για την «υποστήριξη» , έχουμε προηγούμενο παράδειγμα.
    Συνέχισε την προσωπική επαφή με τον απλό πολίτη (όπως κάνεις εδώ & χρόνια), να σε εμπιστευτεί & ψηφίσει….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here