Αν δεν εφαρμοστούν οι όροι μας τότε θα είμαστε απέναντι , ξεκαθαρίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων (ηχητικό)

1

Είχαμε ζητήσει εγκαίρως διάλογο για το θέμα ξεκαθάρισε μέσω του ΦΜ-1 ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραίσκος σημειώνοντας ότι πρώτα θα τεθούν οι προτεραιότητες και μετά θα συζητηθεί ο χώρος .

Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως και δεν έχουμε καν μπει στο θέμα να δεχθούμε τοποθεσία , είπε , επαναλαμβάνοντας ότι εάν δεν μπορούν οι άνθρωποι αυτοί να ζήσουν σε έναν ανθρώπινο χώρο τότε θα μεταφερθούν σε όλη την πόλη δημιουργώντας προβλήματα. Αν κάποιοι από την Πολιτεία θέλουν να πάνε απέναντι στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου τότε θα μας βρουν απέναντι . Θα πρέπει να εφαρμόσουν αυτά που έχουμε θέσει στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου τους όρους και τις προυποθέσεις που ζητάμε .

Σε διαφορετική περίπτωση θα μας βρουν απέναντι , υπογράμμισε σημειώνοντας ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ζητά προυποθέσεις για την φιλοξενία αλλιώς θα είμαστε και εμείς μαζί με τους κατοίκους αντιδρώντας .

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here