Αν αφήσει ως έχει το ΤΕΙ Θεσσαλίας ο Γαβρόγλου γιατί καταργεί της Στερεάς;

0

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γασβρόγλου έρχεται αύριο στην Λαμία.
Προηγήθηκε περιοδεία του σε όλες σχεδόν τις Θεσσαλικές πόλεις και σήμερα στην Λάρισα μπροστά στις αντιρρήσεις των θεσσαλών για ενσωμάτωση του ΤΕΙ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είπε:
“Αν κρίνει το ΤΕΙ Θεσσαλίας ότι θέλει και μπορεί να προχωρήσει αυτόνομα, εμείς δεν θα επιβάλουμε με το ζόρι τη συγχώνευση και αν χρειαστεί θα το βοηθήσουμε οικονομικά για να πετύχει το στόχο του, τη μετεξέλιξή του δηλαδή σε Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο”.
Η θέση αυτή αν είναι ακριβής όπως την μεταδίδει το thessaliatv.gr δίνει την δυνατότητα στους εκπροσώπους της Στερεάς και ειδικά της Φθιώτιδας,της Φωκίδας κ.α. να διεκδικήσουν την διατήρηση του ΤΕΙ και την μελλοντική μετεξέλιξη του σε Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο.
Αύριο θα φανεί κατά πόσο είμαστε ικανοί να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας ή θα επιτρέψουμε μελλοντικά να μας σβήσουν από τον…χάρτη!
Είναι πιθανόν ορισμένοι εκ των σημερινών εκπροσώπων μας, μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2019, να αλλάξουν ρόλους,θέσεις και ιδιότητες, τους θυμίζουμε ότι ως την τελευταία ημέρα της θητείας τους οφείλουν να μάχονται ασυμβίβαστα και δυναμικά υπέρ των συμφερόντων της τοπικής μας κοινωνίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here