Ανατροπή στο έγκλημα της Αρκίτσας!

0

Την ώρα που αναμένεται το πόρισμα που συντάσσει ο ιατροδικαστής Αθήνας Νίκος Καρακούκης για τον θάνατο του 55χρονου γερμανού υπηκόου στην Αρκίτσα,η αστυνομία εξετάζει με συνεχείς προσκλήσεις για κατάθεση τόσο κατοίκους της Αρκίτσας αλλά και της Σκάλας Αταλάντης όσο και ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του θύματος όσο και της πρώην συζύγου του.
Η αρχική εκδοχή ότι επρόκειτο για ατύχημα μεταξύ κυνηγών που θήρευαν αγριογούρουνα φαίνεται να αποκλείεται.
Ο κ.Καρακούσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε της Αθήνας διευκρίνισε ότι το θύμα εβλήθη από μικρότερη των δύο μέτρων απόσταση επομένως ο δράστης είναι αδύνατον να πέρασε το θύμα για αγριογούρουνο.
Όμως σύμφωνα με μία εκδοχή κατοίκων της περιοχής ο γερμανός ήταν αντίθετος στην θήρα αγριογούρουνων και στο παρελθόν είχε διαφωνήσει ή και διαπληκτισθεί με γουρουνοκυνηγούς!
Αυτό εξετάζεται πολύ σοβαρά από την Αστυνομία χωρίς όμως να έχουν προκύψει στοιχεία ότι ο διαπληκτισμός είχε τέτοια διάσταση που μπορεί να έφτασε έως του σημείου κάποιος να δολοφονήσει τον 55χρονο.
Οσον αφορά τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του επίσης γερμανικής υπηκοότητας αλλά ελληνικής καταγωγής,οι περισσότεροι αναφέρουν ότι ήταν πολύ καλές. Άγνωστο βέβαια αν αυτή την τακτική επικοινωνία επικροτούσαν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον που είχε δημιουργήσει η γυναίκα μετά τον χωρισμό της από τον Γερμανό.
Παρόλα αυτά αρκετοί αναφέρουν ότι είχαν δει μαζί την πρώην σύζυγο και τον σημερινό σύντροφό της στην ίδια παρέα με την νέα σύντροφο του θύματος που διέμεναν στην Αρκίτσα.
Κομβικό σημείο είναι η ανεύρεση του όπλου του 55χρονου το οποίο ενώ είχε μαζί του όπως αναφέρουν πολλοί κάτοικοι του οικισμού εν τούτοις ακόμη αγνοείται η τύχη του.
Αυτό ενισχύει την εκδοχή της δολοφονίας αφού εκτιμάται ότι ο δράστης το πήρε μαζί του για να εξαφανίσει τυχόν ίχνη και αποτυπώματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here