ΑλλάΖΟΥΜΕ Μαζί.Η αυτοδιοικητική πρόταση του Δημ. Παπαναγιώτου για τον Δήμο Καμ. Βούρλων

0

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Καμ. Βούρλων καταθέτει επίσημα σήμερα ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Παπαναγιώτου παρουσιάζοντας την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του με τον τίτλο ΑλλάΖΟΥΜΕ Μαζί.

Αναφέρεται στην ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα σε μια προικισμένη από την φύση αλλά αδικημένοι από τους ανθρώπους περιοχή,όπως ο Καλικρατικός Δήμος Καμ. Βούρλων και ζητά συμπόρευση από όλους όσους έχουν το ίδιο μεράκι,πάθος και όραμα για τον τόπο τους.

Δεν παραλείπει να αναφερθεί εν συντομία στους αναπτυξιακούς άξονες που οραματίζεται και θα υλοποιήσει με τους συνεργάτες του οι οποίοι αν και προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές καταβολές αποτελούν μια σύνθεση έμπειρων αυτοδιοικητικών αλλά και νέων ανθρώπων με όρεξη να προσφέρουν.

Δείτε εδώ ολόκληρη την διακήρυξη:

Φίλες και φίλοι,

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποτελούν πρόκληση και ταυτόχρονα στοίχημα για τον τόπο μας.

Η ανησυχία μας για το μέλλον του τόπου μας και η αγάπη μας για αυτόν, αποτελεί για τους συνεργάτες μου και εμένα, πηγή έμπνευσης και δύναμης να παλέψουμε για ένα καλύτερο Δήμο

Δηλώνουμε παρόν γιατί αντιστεκόμαστε στην αδιαφορία, στην αδράνεια και στην κακοδιαχείριση ενός χαρισματικού τόπου όπως είναι ο Δήμος μας.

Ως εδώ …. Δεν πάει άλλο !

Για αυτό ξεκινάμε σήμερα, τον αγώνα για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με την ιδρυτική διακήρυξη της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξής μας με τον τίτλο:

ΑλλάΖΟΥΜΕ μαζί.

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Θέλουμε και πιστεύουμε ότι η ιστορία και ο πολιτισμός του τόπου μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο.
Με την ίδρυση της δημοτικής παράταξης μας, προτείνουμε συνειδητά τη συνεργασία όλων για ένα Δήμο με όραμα ώστε να αντιμετωπίσουμε τα χρόνια προβλήματα του τόπου μας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας και να αναδείξουμε τις αξιόλογες δημοτικές μας ενότητες , τον Αγ. Κωνσταντίνο , τα Καμένα Βούρλα , τον Μώλο  καθώς και τα όμορφα χωριά μας.

Έχουμε την εμπειρία, έχουμε το όραμα, έχουμε το μεράκι .

Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση

 • Σε όσους θέλουν πραγματικά να προσφέρουν σε μια υγιή αυτοδιοίκηση,
 • Στους νέους επιστήμονες που θέλουν να δουν τον τόπο μας να αλλάζει και να προοδεύει και να μην τους στέλνει μακριά..
 • Στα νέα παιδιά που επέλεξαν να ζήσουν στον τόπο μας.
 • Στους επαγγελματίες της περιοχής, που έχουν επενδύσει τους κόπους μιας ζωής.
 • Στον αγρότη επιχειρηματία που θέλει να ξεχωρίσει με τις σύγχρονες αγροσυνέργειες στα τοπικά μας προϊόντα.

Απευθύνομαι, λοιπόν, σε όλους εσάς, γιατί ξέρουμε ότι είστε εδώ. Γιατί το πιστεύετε – Το πιστεύουμε μαζί και το μπορούμε..

Για αυτό, δηλώνουμε έτοιμοι να εργαστούμε υπεύθυνα, παραμερίζοντας κάθε προσωπικό συμφέρον, προκειμένου να πορευτούμε ενωμένοι..

Η παράταξή μας πολυδιάστατη, αποτέλεσμα συσπείρωσης αυτοδιοικητικών και κοινωνικών δυνάμεων, αποτελεί σύνθεση έμπειρων στελεχών και νέων υποψηφίων με διαφορετικές πολιτικές καταβολές και ιδεολογικές αφετηρίες που όμως τους διακρίνει η διάθεση και το μεράκι της προσφοράς.


Αντίπαλοί μας στον αγώνα αυτό είναι τα προβλήματα του Δήμου. Είναι όλα εκείνα που υποβαθμίζουν τον τόπο μας και όλοι εκείνοι που στέκονται εμπόδιο στην ανάπτυξή του.


Το αναπτυξιακό μας πλάνο είναι :

 • Η διεκδίκηση οικονομικών πόρων για να υλοποιήσουμε έργα και υποδομές, που θα εξυπηρετούν όλους μας.
 • Η βιωσιμότητα των παραγωγικών κλάδων και η αύξηση της απασχόλησης.
 • Η ανάδειξη και περαιτέρω αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πόρων μας, όπως είναι ο Ιαματικός τουρισμός, ο εναλλακτικός τουρισμός, τα τοπικά μας προϊόντα..
 • Η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας..
 • Η φροντίδα όλων των ευαίσθητων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
 • Η Πολιτιστική μας κληρονομιά. .
 • Η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη του φυσικού τοπίου

Φίλες και Φίλοι,
Μπροστά μας έχουμε τέσσερα κρίσιμα χρόνια, στα οποία θα κληθούμε να πραγματοποιήσουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας.

 • Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να χτίσουμε τον ΔΗΜΟ που θέλουμε.
 • Τον ΔΗΜΟ που μας αξίζει να ζούμε.

 

ΑλλάΖΟΥΜΕ μαζί.

Δημήτρης Παπαναγιώτου  – Υποψήφιος Δήμαρχος                                                                                                                                                        Δήμου Καμένων Βούρλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here