Αλλάζει όψη -για απόψε- το κέντρο της Λαμίας!

0
Μακέτα της κας Χρύσας Σταματοπούλου

Όμορφη,καθαρή, ευπρεπισμένη σήμερα στο κέντρο της η πόλη της Λαμίας λόγω της έλευσης και ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Πλατεία Πάρκου.
Εδώ και τρεις ημέρες πυρετωδώς εργάζονται συνεργεία του Δήμου και αλλάζουν την όψη του κέντρου ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους συνδημάτες μας που ίσως και να σιγοτραγουδούν το γνωστό άσμα του κ.Χατζηγιάννη “Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε…”
Παράλληλα η Αστυνομία λαμβάνει μέτρα απομάκρυνσης ενοχλητικών στοιχείων από την ιστορική Πλατεία δημιουργώντας μια εικόνα εντελώς διαφορετική από την καθημερινότητα με την παραβατική συμπεριφορά ρομά και εξαρτημένων ατόμων.
“Μακάρι αυτή η εικόνα να παραμείνει και μετά την ομιλία του κ.Τσίπρα…” ανέφεραν πολλοί δημότες.
Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 7μιση το βράδυ.
Βασικός λόγος της παρουσίας του κ.Τσίπρα είναι η στήριξη του αμιγούς συριζαϊκού συνδυασμού του κ.Αναγνωστάκη που δημοσκοπικά φαίνεται να παρουσιάζει κάμψη και ειδικά στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας.
Αντίθετα ο δημοτικός συνδυασμός του κ.Παναγιώτη Στασινού που έχει μεν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην πλειονότητα τους οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είναι μέλη του κυβερνώντος κόμματος, έχει ευρύτερη απήχηση και δυναμική στο εκλογικό σώμα.
Γνωστό είναι επίσης ότι 4 υποψήφιοι δήμαρχοι της Φθιώτιδας που συμπεριελήφθησαν στις λίστες των “υποστηριζομένων” από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψηφίων, εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις αποποιούμενοι οποιαδήποτε σχέση τους και πολύ περισσότερο στήριξης τους από το συγκεκριμένο κόμμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here