Αγωνιστικές διακρίσεις για την Αρετή και στο βάθος… πρωτάθλημα

0

Την ευκαιρία να εμπλουτίσουν την προετοιμασία τους εν όψει Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων είχαν οι αθλητές του Κολυμβητικού συλλόγου της Αρετής. Την Παρασκευή 11,  το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου αθλητές του συλλόγου αγωνίστηκαν τόσο στο 1ο ΚΥΠΕΛΛΟ Ν.Ο.Β.Α που διεξήχθη στην πόλη του Βόλου, όσο και στο Διεθνές κολυμβητικό meeting ACROPOLIS που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Πέρα από την αγωνιστική εμπειρία, οι 20 συνολικά αθλητές αποκόμισαν για λογαριασμό της ομάδας και της πόλης της Λαμίας και υπολογίσιμες διακρίσεις. Συγκεκριμένα, οι 9 αθλητές της αγωνιστικής και οι 11 της προαγωνιστικής ομάδας κατέκτησαν συνολικά 17 μετάλλια (3 χρυσά, 8 ασημένια, 6 χάλκινα) ΚΥΠΕΛΛΟ Ν.Ο.Β.Α. Ακόμη, η αθλήτρια της ομάδας Ρουμπίνη Παπανάγνου κατέκτησε την 9η θέση στα 100μ Πεταλούδα Γυναικών και 50μ  Πεταλούδα Γυναικών, χάνοντας για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου την πρόκριση στους τελικούς των αγωνισμάτων.

Σύμφωνα με το προπονητικό τιμ της Αρετής, η διπλή συμμετοχή της Aρετής στα δύο κολυμβητικά meeting αποτέλεσε δυνατό τεστ για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που ακολουθούν, τόσο για τους αθλητές της αγωνιστικής όσο και της προαγωνιστικής ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here