Αγωνία για 75χρονο ψαρά στην Σκάλα Αταλάντης!

0

Αγωνιά η οικογένεια, οι συγγενείς αλλά και φίλοι γνωστού επαγγελματία της Σκάλας Αταλάντης που αγνοείται ανοιχτά του κόλπου από το πρωι του Σαββάτου.
Η οικογένεια του 75χρονου ζήτησε βοήθεια από το τοπικό λιμεναρχείο και στην συνέχεια οργανώθηκε επιχείρηση αναζήτησης του με λιμενικά σκάφη από την Φθιώτιδα και την Εύβοια αλλά και από επαγγελματίες αλιείς της περιοχής ενώ στις έρευνες παίρνει μέρος και ένα ελικόπτερο τύπου PUMA.
Ο 75χρονος Γ.Π. ιδιοκτήτης γνωστού ψαρομάγαζου της Σκάλας συνήθιζε να βγαίνει για ψάρεμα με την βάρκα του,το ίδιο έκανε και χτες το απόγευμα που η θάλασσα ήταν σχετικά ήρεμη.
Συνήθως επέστρεφε μετά από μερικές ώρες, αλλά χτες καθυστερούσε να επιστρέψει και δεν απαντούσε στις κλήσεις του κινητού του τηλεφώνου.
Φίλοι του ψαράδες με την αρωγή και σκάφους του λιμενικού ξεκίνησαν έρευνες και αργά το απόγευμα εντόπισαν το σκάφος του 75χρονου ανάμεσα στις Λιβανάτες και την Αταλάντη, αλλά παρά τις προσπάθειες δεν βρέθηκε ο ίδιος.
Σήμερα εκτός από τα σκάφη μετέχει στις έρευνες και ελικόπτερο τύπου PUMA αλλά ως τις 10 το πρωί δεν είχαν εντοπισθεί ίχνη του αγνοούμενου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here