Αγιασμός σήμερα για το ΕΕΕΕΚ στη Λαμία,ξεκινούν τα μαθήματα (ηχητικά)

0

Όπως ήταν προγραμματισμένο,έγινε σήμερα ο αγιασμός για την νέα χρονιά των παιδιών του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστηρίου στο κτίριο του 9ου Γυμνασίου.

Η εποχή του Κωσταλεξίου τελείωσε και τα παιδιά από σήμερα βρίσκονται σε σύγχρονο κτίριο και μαζί με τους γονείς τους προσβλέπουν σε μια πιο μόνιμη λύση για την στέγαση του σχολείου τους.

Οι γονείς του 9ου Γυμνασίου σταμάτησαν την αποχή τους και δέχτηκαν την μετεγκατάσταση υπό την προϋπόθεση πως μέχρι το τέλος του μήνα η διοίκηση της εκπαίδευσης θα έχει καταλήξει σε πρόταση για μόνιμη στέγαση του ΕΕΕΕΚ αφού όλοι έχουν δεχτεί πως η σημερινή συστέγαση είναι προσωρινή.

Τα παιδιά ξεκινούν με χαρά στον νέο χώρο και πιστέψτε με δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα με τα παιδιά του 9ου που είναι στον δικό τους χώρο και κάνουν κανονικά και απερίσπαστα τα μαθήματά τους,δηλώνει στον FM-1 ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  ΕΕΕΚ Παναγιώτης Αγγελάκης:

Στον αγιασμό σήμερα παραβρέθηκαν εκτός των μαθητών, των γονιών τους και των εκπαιδευτικών ο αρμόδιος για θέματα Παιδείας Αντιδήμαρχος Θανάσης Παπαμίχος,ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης η πρώην Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη και δημοτικοί σύμβουλοι νυν και πρώην.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here