Ήταν όλοι εκεί, στην κοπή της πίτας του ΕΒΕ! (φωτογραφίες)

0

Κάθε χρόνο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη της Λαμίας. Εκεί συναντώνται εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Φθιώτιδας και γειτονικών Νομών,πολιτικοί όλων των επιπέδων του δημόσιου βίου της περιοχής και…αν η κοπή συμπίπτει με προεκλογικές περιόδους τότε παρατηρείται το αδιαχώρητο!

Έτσι και χθες αργά το βράδυ σε έναν συμπαθή χώρο στην οδό Εσλιν της Λαμίας – στους πρώην μύλους Μουζέλη – που δένει το χθες με το σήμερα και το αύριο την ιστορία της πόλης, η Διοίκηση του ΕΒΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον όπου μετά τα τυπικά, τους χαιρετισμούς και τις καθιερωμένες ευχές το κλίμα ζεστάθηκε,οι τυπικότητες χαλάρωσαν και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι παρέες ζωντάνεψαν και ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις για το επιχειρείν,την οικονομία αλλά και τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές συνδεδεμένες χρονικά και όχι μόνο με τις επικείμενες (;) εθνικές εκλογές.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι χαιρετισμοί του γνωστού καθηγητή Μάνατζμεντ Δημήτρη Μπουραντά καθώς και του προέδρου της ΓΕΣΕΒΕ Γιώργου Καβαθά.
Και του χρόνου!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here