Έτσι θα αντιμετωπιστούν οι πλημμύρες στα Στύρφακα

Η ΕΡΓΟΣΕ παρουσίασε σχέδιο μελέτης που θα συμπληρώσουν Περιφέρεια και Δήμος

0

Άμεσα έργα υποσχέθηκαν στην σημερινή τεχνική σύσκεψη οι υπεύθυνοι της ΕΡΓΟΣΕ για να σταματήσουν να πνίγονται με την πρώτη βροχή τα Στύρφακα και ολόκληρη η ΔΕ Λιανοκλαδίου. Στη σύσκεψη στην οποία προήδρευσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΑΠοστόλης Καραναστάσης συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος και ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης που συνοδευόταν από μηχανικούς των υπηρεσιών τους.
Παρουσιάστηκε σχέδιο μελέτης της ΕΡΓΟΣΕ το οποίο όπως ειπώθηκε επιδέχεται διορθώσεις,προτάσεις και βελτιώσεις κάτι που μπορούν να κάνουν οι υπηρεσίες Περιφέρειας και Δήμου τις επόμενες δύο εβδομάδες ώστε σε 15 μέρες να ξεκινήσει το έργο.
Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο για το οποίο είναι επιτακτική η ανάγκη να προχωρήσει με γρήγορες διαδικασίες για να προλάβουμε τις βροχοπτώσεις του Φθινοπώρου τονίζει στον FM-1 ο κος Καραναστάσης σημειώνοντας Ότι δεν πρόκειται να γίνει παρέμβαση στην ροή των παλιών ρεμάτων καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο .
Η μελέτη αντιμετωπίζει σωστά το πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής πρόσθεσε και κατέληξε πως παράλληλα προχωρούν και τα συνοδά έργα γύρω από τον σταθμό του ΟΣΕ που αφορούν στα ρέματα και σε παλιές τάφρους .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here