Έτσι άρπαξαν οι ρομά τα 900 ευρώ από ηλικιωμένο ζευγάρι (ηχητικό)

0

Μας ξεγέλασαν, μας μπέρδεψαν ούτε καταλάβαμε τί έγινε,δηλώνει σοκαρισμένη στον FM-1 η γυναίκα που σήμερα το πρωί στην Μενδενίτσα του Δήμου Καμ. Βούρλων έπεσε θύμα εξαπάτησης.

Είδη μαναβικής διαλαλούσαν και είπα μιας και έφτασαν στην πόρτα μου να πάρω λίγες πατάτες,που να φανταστώ πως η προθυμία του ενός από τους δύο να δώσει μια μπανάνα στον σύζυγό μου που ήταν μέσα στο σπίτι θα κατέληγε στην εξαφάνιση όλων των χρημάτων που είχαμε για να περάσουμε τις γιορτές,δηλώνει ταραγμένη ακόμα η γυναίκα.


Audio recording and upload >>

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι δέχεται την  επίθεση αγνώστων απατεώνων  αφού πριν 2 χρόνια όπως μας εξιστορεί η γυναίκα μια παρέα ρομά πήγαν πάλι με το πρόσχημα να πάρουν παλιοσίδερα, κατόπτευσαν τον χώρο και επέστρεψαν την νύχτα κατακλέβοντας το σπίτι.

Και τότε και τώρα η Αστυνομία από το Καινούριο ανταποκρίθηκε,τότε μάλιστα είχαν συλληφθεί οι δράστες.Τώρα όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ίχνος από το ανοιχτόχρωμο ΙΧ που χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στις 10 το πρωί από τον Καλλίδρομο στην Μενδενίτσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here