Έστησαν τον θρόνο του Game of Thrones στην Παύλιανη

Όταν οι νέοι αγαπούν και έχουν όραμα για τον τόπο τους

1

300 kg σίδερο, 250 kg σιδερένιες λάμες30 kg ξύλο10 kg μπογιές10 kg τσιμέντο και 800 ώρες δουλειάς έφεραν το αποτέλεσμα που μπορεί να θαυμάσει όποιος ανέβει στη Παύλιανη. Σε ένα περίοπτο σημείο του χωριού,στήθηκε ο θρόνος,καρπός δύο χρόνων προσφοράς από όλους τους κατοίκους της Παύλιανης και πολλές ώρες εθελοντικής  δουλειάς από τους νέους που νοιάζονται για την ανάδειξη του τόπου και την προσέλκυση επισκεπτών όπως δήλωσε στον FM-1 ο πρόεδρος του συλλόγου Νέων Παύλιανης.

Οι ίδιοι στον ιστότοπο που διατηρούν και ενημερώνουν για τις δράσεις των νέων του χωριού δημοσιεύουν φωτογραφίες από την κατασκευή και αναφέρονται στο ιστορικό του τολμηρού εγχειρήματος.

Η ιστορία του δικού μας Game Of Thrones ξεκινά πριν αρκετό καιρό, όταν η νεολαία του χωριού, μάς ζήτησε να κατασκευάσουμε το σήμα κατατεθέν της σειράς που έχει γίνει εμμονή σε όλο τον κόσμο!

Ο Σύλλογος, αν και επρόκειτο για ένα μεγαλεπήβολο και μακρινό σχέδιο, ξεκίνησε με άκρα μυστικότητα έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να κάνει το όνειρο της νεολαίας του χωριού, πραγματικότητα! Κάτοικοι, φίλοι, επισκέπτες, γιαγιάδες & παππούδες, προσέφεραν από το υστέρημά τους για την αγορά των υλικών και δύο χρόνια μετά, το μεγάλο εγχείρημα ξεκίνησε!

Οι λάτρεις της σειράς ανέλαβαν να μας κατευθύνουν με φωτογραφικό υλικό και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έτσι ιγκόγνιτο άρχισε η κατασκευή του! Χρησιμοποιήθηκαν: 300 kg σίδερο, 250 kg σιδερένιες λάμες30 kg ξύλο10 kg μπογιές10 kg τσιμέντο και 800 ώρες δουλειάς! Μάστορας και εθελοντές, εθελοντές και μάστορας. Πότε 10, πότε 20 πότε περισσότεροι…

Η κατασκευή πήρε σάρκα και οστά στις 10 Απριλίου 2019. Για τη μεταφορά του στα 1.260 μέτρα υψόμετρο, στην άκρη ενός χωραφιού, επιστρατεύτηκε ένα αγωνιστικό off road όχημα 4Χ4, ένας θαρραλέος οδηγός και πολλά χέρια προκειμένου να σηκώσουν την 700 κιλών κατασκευή.

Ο σιδερένιος Θρόνος, δημιουργήθηκε μετά την διαταγή που έδωσε ο Αίγκον ο Κατακτητής, στον Δράκο του, Βαλέριον, να λιώσει με την καυτερή του ανάσα χίλια σπαθιά των ηττημένων εχθρών του κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κατάκτησης (War of Conquest). Στον σιδερένιο Θρόνο, κάθεται ο Βασιλιάς των Andals και των πρώτων Ανθρώπων και απο σήμερα θα στέκει επιβλητικός στην κορυφή του κόσμου, στην Παύλιανη!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΣΥ! ΔΩΣΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΕΞΗ,ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here