Έρχεται στην Λαμία ο Νίκος Παπανδρέου!

1

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 στην Λαμία θα βρεθεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου.
Ο κ.Παπανδρέου γιος του Ανδρέα Γ.Παπανδρέου και αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Α.Παπανδρέου θα έχει συναντήσεις και επαφές με κομματικά και πολιτικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Φθιώτιδα και το βράδυ θα μιλήσει στην αίθουσα του εργατικού κέντρου στην Πλατεία Διάκου της Λαμίας.
Θα αναφερθεί σε προτάσεις για την έξοδο από τη κρίση και τις ευρωπαϊκές προκλήσεις.
Ο ίδιος έχει ασκήσει δριμεία κρτική στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε ότι αποτελεί κακέπτυπο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Πρόσφατα μάλιστα είχε δηλώσει ότι«πολλοί μιμούνται τον Ανδρέα, το έκανε και ο Χάρρυ Κλύνν, αλλά οι αξίες και τα οράματα δεν μπορούν να αντιγραφούν, αν ο κόσμος έπεσε στην παγίδα να ξυπνήσει».
Έχει τοποθετηθεί κατά της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ. «Πώς να συνεργαστούμε με ένα κόμμα που δεν εκπροσωπεί σε τίποτα τις αξίες τις προδευτικές του ΠΑΣΟΚ; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ιδεοληπτικό κόμμα».
Ολα αυτά σε αντίθεση με τις απόψεις του αδελφού του Γιώργου Παπανδρέου που φέρεται φιλικά διακείμενος προς τον κ.Τσίπρα.
Λέγεται μάλιστα ότι ο σημερινός πρωθυπουργός έχει ανταμείψει τις καλές προθέσεις του Γιώργου Παπανδρέου διορίζοντας αρχικά και μέχρι πρόσφατα τον συνεργάτη του Νίκο Κοτζιά ως υπουργό στο Υπουργείο Εξωτερικών και εσχάτως δύο υφυπουργούς τον Θάνο Μωραΐτη που είχε ακολουθήσει στο Κίνημα τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αγγελο Τόλκα πρώην εκπρόσωπο τύπου του πρώην πρωθυπουργού.
Τον περασμένο Φεβρουάριο επίσης ο κ.Τσίπρας πρόσφερε υπουργική θέση στην άλλοτε στενή συνεργάτιδα του Γ.Παπανδρέου Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Συνδετήριος κρίκος αυτών των πολιτικών συναλλαγών φέρεται να είναι ο υπουργός υποδομών και μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΦΝΕΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here