Έπεσε οροφή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

0

«Αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα, κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα», δηλώνει στο TyposThes ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα το πρωί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αφού όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ και φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες έπεσε τμήμα από το ταβάνι.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία στα Δημόσια Νοσοκομείο το περιστατικό συνέβη πριν από τις επτά το πρωί στο γραφείο πληροφορικής του νοσοκομείου το οποίο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί η Τεχνική Υπηρεσία του νοσοκομείου επιλήφθηκε του ζητήματος.

Όπως δήλωσε στο TyposThes, o πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, «αν το περιστατικό είχε συμβεί μετά τις 07:00 και στα γραφεία υπήρχαν εργαζόμενοι θα θρηνούσαμε σίγουρα θύματα

Ο κ. Γιαννάκος αποδίδει το σημερινό γεγονός στο ότι «τα Νοσοκομεία είναι υπερχρεωμένα, έχουν πλέον 1 δις ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ στα ταμεία τους δεν έχουν ούτε ένα ευρώ και δε γίνεται καμία συντήρηση στις εγκαταστάσεις

  1. Όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τα περιστατικά αυτά είναι όλο και πιο συχνά, υπενθυμίζοντας αντίστοιχα προβλήματα με τη συντήρηση των εγκαταστάσεων στο πρόσφατο παρελθόν στο Νοσοκομείο της Βέροιας  στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, στη Νίκαια στην Αθήνα, ή και τα πλημμυρισμένα Κέντρα Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here