Έπαιξαν στα ζάρια…την ελευθερία τους.10 συλλήψεις για παράνομο τζόγο

0

Με τσιλιαδόρο τον ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αλιβέρι Ευβοίας 9 άτομα επιδίδονταν σε παράνομα τυχερά παιχνίδια και συγκεκριμένα έπαιζαν ζάρια.

Δεν τους έσωσε όμως ούτε ο τσιλιαδόρος ούτε οι δικαιολογίες που επικαλέστηκαν στους αστυνομικούς που τους εντόπισαν.Οδηγήθηκαν όλοι στο Τμήμα για τα περαιτέρω ενώ κατασχέθηκε και το ποσό των 5.815 ευρώ που βρέθηκε πάνω στο τραπέζι . Τις μέρες αυτές όπως διαβεβαιώνουν οι αστυνομικές υπηρεσίες οι έλεγχοι θα ενταθούν για την καταπολέμηση  του παράνομου «τζόγου».

Δείτε και την σχετική ανακοίνωση της ΕΛ ΑΣ:

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, συνελήφθησαν χθες (16-12-2018) αργά το βράδυ, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά δέκα (10) ημεδαποί (εννέα άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας από 29 έως και 67 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διενεργήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αλιβέρι Ευβοίας, όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Πιο συγκεκριμένα, κατελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είχε συνάμα και το ρόλο του «τσιλιαδόρου», να επιτρέπει στους υπόλοιπους εννέα, επίσης συλληφθέντες, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, την διεξαγωγή, με χρήματα, του προαναφερόμενου τυχερού παιχνιδιού.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν:

  • το συνολικό χρηματικό ποσό των (5.815) ευρώ,
  • ένα ζεύγος ζαριών,
  • μία πράσινη τσόχα, καθώς και
  • δύο στεφάνια, μαύρου χρώματος, τα οποία περιέβαλαν τα τραπέζια.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους, για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here