Ένταση στο Εφετείο Λαμίας για τον δολοφόνο της 32χρονης Έφης

Δεν ήρθαν οι γιατροί που πιστοποιούν την ψυχική του κατάσταση

0

Έξυσε πληγές σήμερα η εμφάνιση του κατηγορούμενου και φυλακισμένου για την δολοφονία της 32χρονης Έφης Χαρατσή από το Στείρι Βοιωτίας στο Εφετείο Λαμίας.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας ήταν από νωρίς το πρωί έξω από το Εφετείο Λαμίας όπου επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η δολοφονία της 32χρονης από τον κουνιάδο της τον Ιούλιο του 2013.

Ο ισοβίτης μετά από την απόφαση του ΜΟΔ Καρπενησίου το 2014,ζητά σήμερα επικαλούμενος την πραγματογνωμοσύνη  που διέταξε τότε το δικαστήριο και η οποία επιβεβαιώνει την ψυχική αδυναμία του,να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό και να μειωθεί η ποινή του.

Σήμερα δεν παρουσιάστηκαν οι γιατροί που πιστοποίησαν την ψυχική του υγεία και έτσι η υπόθεση αναβλήθηκε κάνοντας τους συγγενείς της κοπέλας να ξεσπάσουν .Τέρας τί σου έφταιξε η Έφη,φώναζαν τα αδέλφια της στον κατηγορούμενο ενώ μετά την απόφαση της αναβολής δήλωναν πως επιτέλους πρέπει να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία με την αρχική ποινή των ισοβίων γιατί εκτός του πόνου για τον άνθρωπό τους,έχουν εξαντληθεί και οικονομικά με συχνές δίκες και αναβολές.Δουλεύουμε και πληρώνουμε τον φονιά,δηλώνουν χαρακτηριστικά.

Θέλουμε να ησυχάσουμε,να μην επιτρέψει το Δικαστήριο να μειωθεί η ποινή γιατί αν βγει έξω πάλι τα ίδια θα κάνει,φώναζαν οι συγγενείς της κοπέλας που έχασε την ζωή της μέσα στο σπίτι της μπροστά στα μάτια του μόλις 2,5 ετών τότε μικρότερου παιδιού της από το χέρι του κουνιάδου της,χωρίς ποτέ να εξηγήσει ο ίδιος γιατί το έκανε.

Ήταν έγκλημα πάθους αλλά ελεγχόμενου,τόνισε ο συνήγορος της οικογένειας,χαρακτηρίζοντας αυτό το πάθος για την νύφη του,έναν ατελή έρωτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here