Έναρξη εγγραφών – προπονήσεων Αναπτυξιακών τμημάτων – Ακαδημιών του Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ

0

Ξεκινούν την Δευτέρα 3/9/2017, οι εγγραφές των Ακαδημιών βόλεϊ του Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ και από την Δευτέρα 4/9/2017 οι προπονήσεις των τμημάτων που συμπληρώνονται επαρκώς.
Από την Δευτέρα 3/9/2017και κάθε μέρα από τις 16:00- 20:00, μπορούν οι γονείς των αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών, να προσέρχονται στο κλειστό Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας, αλλά και στο 1ο Γυμνάσιο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 17:00-19:00, όπου θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους, να ενημερωθούν για τις λειτουργία των τμημάτων την περίοδο 2018-19 καθώς και τα γήπεδα των προπονήσεων και να λάβουν το πρόγραμμα προπονήσεων.
Πρωταρχικός στόχος των τμημάτων υποδομής του Α.Ο.Λ. είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το βόλεϊ αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, και η ομαδικότητα.
Εφαρμόζεται ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα και έχει σχεδιαστεί από διπλωματούχους προπονητές και προπονήτριες, Καθηγητές και καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση (βόλεϊ). Συγκεκριμένα:
Τεχνικός Σύμβουλος: Αγγέλης Ηλίας (Προπονητής Γυναικείας Ομάδας)
Υπεύθυνος Αναπτυξιακών και Ακαδημιών: Μπαμπάσης Δημήτριος
Προπονητές είναι οι: Ζαχαρή Δήμητρα, Κουλαρμάνη Αντιγόνη, Μπούκουρα Μαίρη, Φαλέγκα Μαντώ και Αναγνωστόπουλος Βασίλης.
Η ακαδημίες μας αναφέρονται σε παιδία ηλικίας 6-18 ετών. Σήμερα λειτουργούν τμήματα ακαδημιών, προαγωνιστικά, αγωνιστικά κοριτσιών που συμμετέχουν στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα στα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και στα διάφορα τουρνουά και Volleyball Camp που διοργανώνονται σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.
Εδώ και 5 χρόνια ο Α.Ο.Λ. πρωταγωνιστεί στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ με την γυναικεία ομάδα να αγωνίζεται στα σαλόνια της Pre League κατηγορίας.
Τα γήπεδα στα οποία πραγματοποιούνται οι προπονήσεις είναι:
Εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαμίας («Χαλκιοπούλειο»)
Κλειστό γήπεδο 1ου Γυμνασίου Λαμίας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τις έγγραφές μπορείτε να έχετε από το facebook: https://www.facebook.com/aolamias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here