Έκρυψε το χασίς στο εσώρουχό του αλλά δεν το γλύτωσε

0

Έκρυψε ποσότητα χασίς στο εσώρουχό του, ωστόσο έγινε τσακωτός από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στη σύλληψη ενός 22χρονου προχώρησαν τα ξημερώματα χθες αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όταν σε γενόμενο έλεγχο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αλμυρού κατελήφθη με ποσότητα χασίς μικτού συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων.

Ο 22χρονος κινούνταν με IX αυτοκίνητο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης χθες τα ξημερώματα, έχοντας επιμελώς κρυμμένη στο εσώρουχό του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 5 γραμμαρίων. Όπως προκύπτει, ο ίδιος σκαρφίστηκε τον ευφάνταστο τρόπο για τη μεταφορά της ποσότητας, προκειμένου σε πιθανό έλεγχο από αστυνομικούς να μη γίνει αντιληπτός.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των σχετικών εντολών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διενέργεια ελέγχων από αστυνομικές δυνάμεις στην εθνική οδό, άντρες της ΟΠΚΕ Μαγνησίας είχαν στήσει μπλόκο σε κόμβο στο ύψος του Αλμυρού και συγκεκριμένα στο 293ο χιλιόμετρο και σε αυτό το πλαίσιο σταμάτησαν το αυτοκίνητο, προκειμένου να ελέγξουν όχημα και οδηγό.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ διενήργησαν αρχικά έλεγχο στο όχημα, εξετάζοντάς το ενδελεχώς, καθώς το θεώρησαν ύποπτο, χωρίς, ωστόσο, να εντοπίσουν κάτι στο εσωτερικό του. Δεν εγκατέλειψαν όμως την προσπάθεια και επικεντρώθηκαν πλέον στον 22χρονο. Μετά από σωματικό έλεγχο στον νεαρό οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 5 γραμμαρίων σε νάιλον συσκευασία, την οποία ο 22χρονος είχε επιμελώς κρυμμένη στο εσώρουχό του.

Ο ευφάνταστος τρόπος που βρήκε ο νεαρός για τη μεταφορά του χασίς δεν τον έσωσε και τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και παραπέμπεται για τα περαιτέρω.

ΠΗΓΗ
www.taxydromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here