Έκοψαν καλώδια ηλεκτροκίνησης και εγκλώβισαν τρένα στο Δομοκό και το Λιανοκλάδι

Ακινητοποιημένη δεύτερη αμαξοστοιχία στο Λιανοκλάδι. Ταλαιπωρία για 300 περίπου επιβάτες

0

Νέα ταλαιπωρία ανέμενε απόψε τους ταξιδιώτες που επέλεξαν το τρένο για να μετακινηθούν.
Άγνωστοι έκοψαν εκατοντάδες μέτρα από καλώδια της ηλεκτροκίνησης των τρένων, κοντά στο σταθμό του Δομοκού, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί μία αμαξοστοιχία που είχε κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Η αμαξοστοιχία παραμένει εκεί εγκλωβισμένοι για μιάμιση ώρα περίπου,ενώ γίνεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα καλώδια που έπεσαν πάνω στις γραμμές για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 61 που πέρασε από το Δομοκό λίγο μετά τις 8 το βράδυ, αλλά λίγα χιλιόμετρα μετά ακινητοποιήθηκε όταν εντοπίστηκαν τα κομμένα καλώδια. Παράλληλα από τις 9 το βράδυ έχει ακινητοποιηθεί μέσα στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου και η αμαξοστοιχία με αριθμό 60 που είχε κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, αναμένοντας να αποκατασταθεί το πρόβλημα για να μπορέσει να συνεχίσει το δρομολόγιο προς Λάρισα και Θεσσαλονίκη .

Από την στιγμή που έγιναν οι γραμμές αυτές και ακόμη δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί,υπήρχαν οι φόβοι για επιδρομές “αγνώστων” κυνηγών χαλκού.Παρότι υπάρχει φύλαξη στις γραμμές δυστυχώς δεν απεφεύχθη η επίθεση με τα αποτελέσματα να ταλαιπωρούν εκατοντάδες ταξιδιώτες που κινούνταν απόψε με τις αμαξοστοιχίες.
Από τα συνεργεία πάντως που εργάζονται για την αποκατάσταση της γραμμής διαβεβαιώνεται πως γίνεται κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση των εργασιών,ενώ σε περίπτωση διέλευσης του προβλεπόμενου χρόνου καθυστέρησης οι ταξιδιώτες θα ικανοποιηθούν με αποζημίωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here